Hatay'da "Yerelde Kadın Buluşmaları" toplantısı yapıldı

Hatay

Hatay'da "Yerelde Kadın Buluşmaları" toplantısı yapıldı

HATAY - Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanlığı ile UNICEF iş birliğinde, ilgili kurum ve kuruluşların katkısıyla düzenlenen "Yerelde Kadın Buluşmaları" programı Hatay'da yapıldı.

Merkez Antakya ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda, göçmenlerin uyum süreci, adalet, sağlık ve çocuk ilişkileri değerlendirildi.

Başarılı Türk ve göçmen kadın hikayelerine yer verilen toplantıda, mozaik, resim ve el sanatları ürünleri sergilendi.

Piyano dinletisinin ardından Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet Konservatuarı öğrencileri Türkçe ve Arapça eserler seslendirdi.

Etkinliğe, Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürü Gözde Özkorul, İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.



Bölgeden 27.12.2021 17:28:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı