Hatayspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından istediğini aldı

Hatayspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından istediğini aldı

Hatayspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarından istediğini aldı

HATAY (AA) - SALIM TAS - Süper Lig ekibi Atakas Hatayspor'un sportif direktörü Fatih Kavlak, Medipol Basaksehir maçindan 3, Fenerbahçe deplasmanindan da 1 puanla ayrilmalarina iliskin, "Ligin ilk iki maçinda istedigimiz puanlari aldik." dedi.

Kavlak, AA muhabirine, titiz çalismalar sonucunda teknik direktör Ömer Erdogan'in kadro planlamasiyla takima yeni oyuncular kattiklarini ve transferlerden memnun olduklarini söyledi.

Bazi oyuncularin takima geç katildigini belirten Kavlak, buna ragmen futbolcularin uyum problemi yasamadiginin altini çizdi.

Kavlak, iyi bir teknik ekibe sahip olduklarini vurgulayarak, söyle konustu:

"Çok iyi çalisiyorlar. Kaliteli oyuncu olunca, belli bir oturan düzenin içinde uyum saglamasi kolay oluyor. Hazirlik kampini geçiren grup çok iyi çalisti. O gruba yeni gelen oyuncular da birer birer adapte oldu. Dolayisiyla sikinti yasamadilar. Tabii ki sonraki maçlarda, gün geçtikçe daha iyi olacaktir ama su anda bir dezavantaj olmadi. Transfer çalismalarimiz devam ediyor. Iki oyuncu daha transfer etme çalismamiz var. Ihtiyaçlarimiza göre hocamiz rapor veriyor, biz de onlari gerçeklestirmeye çalisiyoruz."


- ''Adim adim ileriye gittigimizi görebiliyoruz''


Takimlarinin gün geçtikçe daha iyi olacagini vurgulayan Kavlak, Medipol Basaksehir maçindan 3, Fenerbahçe deplasmanindan da 1 puanla ayrilmalarina iliskin su degerlendirmelerde bulundu:

"Ligin ilk iki maçina baktigimizda takim olarak iyi bir uyum yakaladigimizi, sahada çabuk yerlestigimizi ve iyi çalistigimizi gördük. Henüz yolun basindayiz. Maçlar kolay degildi ama sonuç almak önemliydi. Ligin ilk iki maçinda istedigimiz puanlari aldik. Bizim için kötü olmayan bir 4 puan kazandik. Oyun olarak da sahada bir takim oldugumuzu gösterdik. Üzerine koyarak adim adim ilerleyecegiz."

Fenerbahçe karsisinda oynadiklari maça iyi hazirlandiklarini ancak oyunda karsi kaleye gitmekte zorlandiklarini anlatan Kavlak, "Çok saglam bir takimla oynadik. Maçta Fenerbahçe'ye sans vermedik. Tamamen kapanip, üstüne üstlük bir sürü pozisyon veren takim da degildik. Iki takim da istedigi pozisyonlari bulamadi. Sonuç almak istiyorduk ama hem iyi oynayalim hem sonuç alalim her sey hemen olmuyor. Adim adim ileriye gittigimizi görebiliyoruz." ifadelerini kullandi.


- Kasimpasa maçinda hedef galibiyet


Fatih Kavlak, yarin saat 16.00'da Kasimpasa'yi Antakya Atatürk Stadi'nda agirlayacaklarini animsatti.

Maçi kazanmak istediklerini dile getiren Kavlak, "Yine oturmus bir takimla oynuyoruz. Süper Lig'in önemli takimlarindan birisi. Geçen sezon ligin ikinci yarsinda yaptiklari çikisla çok iyi bir takim. Biz de iyi hazirlaniyoruz. Kasimpasa maçinin güzel olacagina eminim. Umarim kazanacagiz." diye konustu.



Bölgeden 25.09.2020 12:29:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi