Hatayspor şampiyonluğu taraftarıyla kutladı

Hatayspor şampiyonluğu taraftarıyla kutladı

Hatayspor şampiyonluğu taraftarıyla kutladı

53 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkan Hatayspor’da, futbolcular, teknik ekip ve taraftar büyük sevinç yaşadı.
Hatayspor’un TFF 1. Lig’in 34. haftasında Bursaspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini perçinleyip şampiyon olarak Süper Lig’e çıkması kentte coşkuyla kutlandı. Bordo-beyazlı taraftarlar maçın bitiminin ardından kentte cadde ve sokakları doldurdu. Caddelerde konvoy oluşturan taraftarlar, şampiyonluk coşkusuna araçlarının kornalarıyla destek verdi.
Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Hatayspor’lu taraftarlar meşaleler yakarak 53 yıl sonra gelen Süper Lig sevincini doyasıya yaşadılar. Tezahüratlarda bulunarak, coşku yaşayan taraftarlar, gönüllerince eğlendi.
Maç sonrası taraftarı ile buluşan Hatayspor’lu futbolcular ve yönetim, üstü açık otobüsle Defne ve Samandağ ilçelerine giderek burada şampiyonluğu doyasıya kutladılar.


Spor 18.07.2020 21:29:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Valisi Bilgihan, bayramda görev yapan personelleri ziyaret etti

2

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı

3

Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kilis'te bayramlaşma programları düzenlendi

4

Alanya'da çayda mahsur kalan kediyi vatandaş kurtardı

5

Isparta'da "bayram sırası" geleneği yaşatılıyor

6

Milli Savunma Bakanı Güler, bayram namazını Hatay'da kıldı

7

Isparta'da üretilen ısı sistemleri 8 ülkeye ihraç ediliyor

8

Isparta'da halı dokuma geleneği kadın emeğiyle yeniden canlanıyor

9

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Belek'te taksicilerle bayramlaştı

10

Hatay'da prefabrik iş yerlerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı