Hatayspor'dan "Hatay'a Yeşil Gelecek" kampanyası

Hatayspor

Hatayspor'dan "Hatay'a Yeşil Gelecek" kampanyası

HATAY (AA) - Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor, kentteki yanginda zarar gören ormanlarin yeniden yesertilmesi için "Hatay'a Yesil Gelecek" adi altinda fidan bagis kampanyasi baslatti.

Bordo-beyazli takimin, e-ticaret üzerinden tüm iç saha maçlarinda satisa sunacagi 10 lira bedelindeki hatira biletiyle, tahrip olan ormanlarin yeniden yesertilmesi amaçlanacak.

Hatayspor Onursal Baskani ve Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Lütfü Savas, Osman Çalgin Tesisleri'nde yaptigi basin açiklamasinda, çikan orman yangini nedeniyle Hataylilar olarak çok aci çektiklerini söyledi.

Tek tesellinin can kaybinin yasanmamasi oldugunu kaydeden Savas, "Ama 300 hektar civarinda ormanimizi kaybettik. Tabii ki ormanimizin içinde birçok canli hayvanimizi kaybettik. Bu vesileyle bütün Türkiye, Hatay'da çikan bu yanginlara seyirci kalmayacagini, bizi yalniz birakmayacaklarini ifade ettiler. Bu nedenle Hatayspor olarak bir kampanya açiyoruz ve bu kampanyamizin tekrardan yesertecegimiz ormanlarimiz, sehrimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini temenni ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Atakas Hatayspor Baskan Vekili Aydin Toksöz de "Hatay'a Yesil Gelecek" adini verdikleri kampanyanin detaylarina iliskin bilgi verdi.

Kampanyada amacin yanan her agacin yerine en az 100 fazlasini dikmek oldugunu ifade eden Toksöz, "Bu söyle baslayacak, yarindan itibaren bizim ani biletlerimiz basilacak. Ani biletlerimizin amaci her bilet, bir fidan. Alacaginiz her maç bileti dikeceginiz bir fidanin belgesidir. Bunu alip evinizin bir kösesinde hatira olarak da saklayabilirsiniz." ifadelerini kullandi.

Toksöz, spor kulüplerinin verdigi "fidan destegi" için tesekkürlerini iletti.

Teknik Direktör Ömer Erdogan da kampanyaya 1967 fidanla destek oldugunu paylasti.



Bölgeden 13.10.2020 19:10:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

4

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

6

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

7

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

8

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

9

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

10

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı