Havran’da turnuva kıran kırana geçti

Havran’da turnuva kıran kırana geçti

Havran’da turnuva kıran kırana geçti

Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen ’Uluslararası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Seyit Onbaşı Güreş Turnuvası’ büyük heyecan içinde geçti.
Havran Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Avukat Mehmet Birol Şahin, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı ve dair amir ve müdürleri ile güreş severler katıldı. Dereceye girenlere madalya ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile güreş başta olmak üzere diğer dallarda da genç sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz 29-31 Ekim tarihleri arasında devam eden turnuvaya,15 ülkeden 306 sporcu katılıyor. Başarılı sporcularımızı bir kez daha tebrik ederim” dedi.


Spor 31.10.2021 16:40:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da çayda mahsur kalan kediyi vatandaş kurtardı

2

Isparta'da "bayram sırası" geleneği yaşatılıyor

3

Milli Savunma Bakanı Güler, bayram namazını Hatay'da kıldı

4

Isparta'da üretilen ısı sistemleri 8 ülkeye ihraç ediliyor

5

Isparta'da halı dokuma geleneği kadın emeğiyle yeniden canlanıyor

6

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Belek'te taksicilerle bayramlaştı

7

Hatay'da prefabrik iş yerlerine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

Gençler ve ev hanımları IBAN dolandırıcılığında kolay hedef

9

Antalya'da çocuklara bayram şekeri dağıtma geleneği sürdürüldü

10

Hatay'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü Narlıca Deprem Mezarlığı ziyaret edildi