"Hayatımda iz bırakan iki şehir Uşak ve Kütahya”

"Hayatımda iz bırakan iki şehir Uşak ve Kütahya”

Kütahya Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun “Hedef 2023 Kariyer Söyleşileri”ne konuşmacı olarak katılan Vali Ali Çelik, hayatında iz bırakan iki şehrin Uşak ve Kütahya olduğunu söyledi.
Söyleşide eğitim hayatı ve mesleki tecrübelerini paylaşan Vali Çelik, öğrencilerden gelen sorulara da samimi yanıtlar verdi.
Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Öğrencilik yaşadığınız bir şehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kişisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetişmenize fırsat veren bir şehre hizmet ediyor olmak ayrıca gurur verici bir duygu” dedi.
Kütahya’ya hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Vali Ali Çelik, “Öğrencilik yaşadığınız bir şehre önce kaymakam sonra vali olarak dönmek kişisel anlamda büyük bir mutluluk. Sizin yetişmenize fırsat veren bir şehre hizmet ediyor olmak ayrıca gurur verici bir duygu. Uşaklıyım, 81 ilin tamamına temas ettim ama hayatımda iz bırakan yerlerden bir tanesi memleketim Uşak, diğeri de memleketim olarak gördüğüm Kütahya. İnsanın iki şehri olması güzel bir duygu” diye konuştu.


Güncel 4.01.2023 09:38:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor