Hayatını kaybeden polis memurunun annesinin söyledikleri yürekleri dağladı

Hayatını kaybeden polis memurunun annesinin söyledikleri yürekleri dağladı

Hayatını kaybeden polis memurunun annesinin söyledikleri yürekleri dağladı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan ve Giresun’da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden polis memuru Kadir Halat (48) İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Tören sırasında oğlunun tabutuna sarılan annenin söyledikleri yürekleri sızlattı.
Alınan bilgiye göre, dün sabah saat 09.00 sıralarında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Kadir Halat (48) yönetimindeki Fiat Fiorino marka 54 FK 885 plakalı ticari araç, Görele ilçesinden Eynesil ilçesi istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yolun sağ tarafında bulunan refüje çarptı Araç daha sonra takla atarak su kanalına düştü. Kaza sonucu araç içerisinde bulunan sürücü Kadir Halat, eşi Filiz Halat, kızları İlayda ve Nisa Nur Halat ile oğlu Halil Eymen Halat yaralandı. Polis memuru Kadir Halat kaldırıldığı Görele Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, yaralı eşi ve çocuklarının Görele Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Evli ve 4 çocuk babası Halat için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, mesai arkadaşları, çok sayıda polis memuru, sevenleri ve yakınları katıldı. Tören sırasında hayatını kaybeden polis memurunun annesi Nermin Halat, “Arabayla gittin, tabutla mı geldin oğlum” diyerek fotoğrafını öpmesi yürekleri sızlatırken yakınları ise ayakta durmakta zorluk çekti. Düzenlenen törenin ardından Halat’ın cenazesi, Yağcılar Mahallesi Mesudiye Camisi’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Emirdağ Mezarlığına defnedilecek.


Güncel 21.08.2020 11:55:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de serada yetiştirilen erik ağaçları çiçeklendi

2

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

3

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

4

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

5

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

7

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

8

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

9

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

10

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu