Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

Hayırseverlerin bağışladığı engelli araçları sahiplerine teslim edildi

ANTALYA - Türkiye Yardım Gönüllüleri Platformuna bağışlanan engelli araçları ihtiyaç sahibi 2 çocuğa ücretsiz teslim edildi.

Platform gönüllüsü Doğan Elden, işadamları Tarık Balık, İsmail Balık, Sadık Balık ve Recep Balık tarafından platformlarına manuel engelli araçları hibe edildiğini söyledi.

Araçları, bedensel engelli 10 yaşındaki Azra Uslu ve kardeşi 8 yaşındaki İbrahim Uslu'ya teslim ettiklerini belirten Elden, "Antalya'mızın vicdan ve merhamet sahibi çok değerli iş insanları yardım talebimize sessiz kalmadılar. Rabbim hepsinden razı olsun Teslim ettiğimizde çocukların samimi gülüşleri bizi de mutlu etti. Bir kez daha iyilik, samimiyet kazandı." dedi.

Elden, hayırseverlerin yaptıkları yardımlarla engelli ailelerinin hayatını kolaylaştırdığını vurgulayan Elden, her zaman ve her yerde iyiliğin kazanacağını kaydetti.



Yurt Dünya 6.05.2025 17:08:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı