Hazırlık maçı: Trabzonspor: 2 - Crystal Palace: 2

Hazırlık maçı: Trabzonspor: 2 - Crystal Palace: 2

Hazırlık maçı: Trabzonspor: 2 - Crystal Palace: 2

Trabzonspor, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Crystal Palace ile hazırlık maçında karşılaşırken, iki ekip sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.
Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçı kapsamında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile kamp yaptığı otelin antrenman sahasında hazırlık maçı yaptı. Teknik Direktör Abdullah Avcı mücadeleye; Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Gbamin, Arif Boşluk, Siopis, Bakasetas, Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet ve Umut Bozok 11’i ile başladı. Trezeguet’in golüyle 3. dakikada 1-0 öne geçen bordo-mavililer, 4 dakika sonra kalesinde eşitlik golünü gördü. 23. dakikada savunma arkasına sarkan Umut Bozok, takımını bir kez daha öne geçirirken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı. İngiltere temsilcisi 63. dakikada Mateta ile eşitliği sağlarken, müsabaka da 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.
Bordo-mavililerde Denswil, Naci Ünüvar, Muhammet Taha Tepe, Yusuf Erdoğan, Doğucan Haspolat, Bruno Peres, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Taha Altıkardeş, Caner Uzun ve Engin Poyraz ikinci yarı süre alan isimler oldu.


Spor 7.12.2022 21:36:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

3

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

6

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

7

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

8

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

9

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

10

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu