Hazret-i Mevlana’nın doğumunun 815. yıl dönümü sebebiyle halka pilav ve ayran ikramı

Hazret-i Mevlana’nın doğumunun 815. yıl dönümü sebebiyle halka pilav ve ayran ikramı

Hazret-i Mevlana’nın doğumunun 815. yıl dönümü sebebiyle halka pilav ve ayran ikramı

Kütahya Mevlana Araştırma Kültür ve Sanat Derneği, Hazret-i Mevlana’nın doğumunun 815. yıl dönümü sebebiyle halka pilav ve ayran ikramında bulundu.
Dernek üyeleri, Dönenler Camii’nin içinde bulunan Mevlana Hazretleri’nin torunu Ergun Çelebi’nin kabrini ziyaret ederek bir süre dua ettiler.
Dernek Başkanı Tekin Uğurel, yaptığı açıklamada, "Bugün Mevlana Hazretlerinin 815. yıl dönümü. Mevlana Hazretleri ’Her kim ki bizi iyilikle, hayırla anarsa, o kişi de, dünyada iyilik ve güzellik anılsın’ buyuruyor. Onun için inşallah cümlemiz Mevlana’nın buyurduğu ölçüde iyilikle ve hayırla anılırız. Allah devletimize milletimize zeval vermesin" dedi.
Dernek üyeleri, kent merkezindeki tarihi Ulu Camii önünde plastik kaplara koydukları pilav ve yanındaki ayranları vatandaşlara ikram etti.


Güncel 3.10.2022 21:24:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

2

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

4

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

5

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

6

Koçfinans 30 yaşında

7

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

8

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

10

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak