HDI Sigorta, 40 günde 3 bin 200'den fazla acenteyle buluştu

HDI Sigorta, 40 günde 3 bin 200

HDI Sigorta, 40 günde 3 bin 200'den fazla acenteyle buluştu

İSTANBUL - HDI Sigorta, "Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız" mottosuyla 15 ilde gerçekleştirdiği toplantı serisiyle, 40 günde 3 bin 200'ü aşkın acenteyle bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, her yıl geleneksel acenteler toplantısı, sektör buluşmaları, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri olmak üzere birçok organizasyonda acenteleriyle bir araya gelen HDI Sigorta, buluşmalarına şubat ve mart ayında 15 ilde gerçekleştirdiği etkinliklerle devam etti.

Şirket, 2024'ün ilk ziyaretlerine, 6 Şubat merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya ile başlarken, serinin son toplantısını ise Erzurum'da gerçekleştirdi.

"Dün, Bugün, Yarın Birlikte Varız" mottosu ile 15 ilde gerçekleştirilen 16 buluşma kapsamında 40 günde 3 bin 200'ü aşkın acentesiyle bir araya gelen şirket, HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan'ın öncülüğünde şirketin üst yönetim ekibinin katılım gösterdiği toplantılarda "Birlikte varız" mesajı verdi. İşcan'ın yaptığı sunumlarla sektör ve HDI Sigorta özelinde 2023 değerlendirmeleri yapılırken, şirketin yeni dönem stratejisi ve 2024 yılı yol haritası paylaşıldı.

Toplantı serisi boyunca yol arkadaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini yerinde gözlemleme fırsatı yakalayan HDI Sigorta ekibi, ürün ve hizmet geliştirmeleri, kampanyalar ve teşvik sistemlerine ilişkin detayları duyurdu. Bu toplantılarda, "üretim" ve "karlılık" kategorilerinde derece almaya hak kazanan iş ortaklarına da ödülleri takdim edildi.

- "Şirketimizin sektördeki gücünü gösterdik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen İşcan, toplantıların yüksek verimlilikle geçtiğini belirterek, "Yılın henüz başında, bir önceki yılın muhasebesini acentelerimizle yapmak, kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimizi paylaşmak hedefiyle bir yolculuğa çıktık. 40 gün gibi kısa bir sürede 3 bin 200'ü aşkın acentemize ulaşarak şirketimizin sektördeki gücünü bir kez daha göstermiş olduk." değerlendirmesinde bulundu.

Gelenekselleştirmeyi hedefledikleri toplantılarda acentelerin ihtiyaç ve beklentilerini gözeterek talep, istek ve geri bildirimlerini dinlediklerini bildiren İşcan, 2023 değerlendirmesini yaparak gelecek stratejilerini paylaştıklarını aktardı.

İşcan, şunları ifade etti:

"Güney Anadolu ve Doğu Bölge Müdürlüğü binamızda hizmet vermeye başlayan Hızlı Destek İstasyonu'nun açılışını gerçekleştirdik. Bizler için oldukça verimli geçen toplantı serimize ilgi ve katılımları için tüm iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. HDI Sigorta olarak sektördeki yerimizi sağlamlaştırma gayemiz doğrultusunda var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolculuğumuzda acentelerimizin desteğini her daim hissediyoruz. 'Birlikte varız.' söylemi, tam da bu noktada anlam kazanıyor."



Ekonomi 22.03.2024 12:24:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

2

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

3

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

4

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

5

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

6

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

7

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

8

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

9

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı

10

Antalya'da düzenlenen Kınık Tarım Fuarı başladı