HDP ve PKK’nın peşini bırakmayan aileler, evlatlarını istiyor

HDP ve PKK’nın peşini bırakmayan aileler, evlatlarını istiyor

HDP ve PKK’nın peşini bırakmayan aileler, evlatlarını istiyor

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi, 857’nci gününde de devam ediyor.
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin nöbeti 857’nci gününde de sürerken, terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddia edilen Zübeyde’nin annesi Esmer Koç, kızına ’geri dön’ çağrısında bulundu.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 2013’te dağa kaçırılan kızı Zübeyde Koç için eyleme devam eden anne Esmer Koç, evladının yaşayıp yaşamadığını bilmediğini belirterek, kızını almadan eylemden vazgeçmeyeceğini söyledi.

“Çocuğumu PKK ve HDP kandırıp dağa kaçırdı”
2 yıldır evlat nöbetinde olduğunu aktaran anne Koç, "HDP ve PKK’nın milisleri kızımı kandırıp PKK’ya verdiler. 8 yıldır aramadığım ve sormadığım kapı kalmadı. Öldü mü, kaldı mı bilmiyorum. Ben evladımı istiyorum, onun için buradayım” diye konuştu.


Yurt Dünya 5.01.2022 16:59:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: