Hedeflenen 1100 kilometrelik yolun yarısı tamamlandı

Hedeflenen 1100 kilometrelik yolun yarısı tamamlandı

Hedeflenen 1100 kilometrelik yolun yarısı tamamlandı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2020 yılı için hedeflenen 1100 kilometre yol yapım çalışmasının 555 kilometrelik kısmının tamamlandığını söyledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı yatırım programında yer alan bin 100 kilometrelik yol yapım çalışması tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 17 ilçede süren yol yapım çalışmalarının 555 kilometrelik kısmı tamamlandı. Samsun’da konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamak için ekiplerin gece-gündüz çalıştığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 3 yıl içinde alt yapısıyla, çizgileriyle, ışıklandırmasıyla, kalitesiyle Samsun’u ulaşım noktasında iyi bir seviyeye çıkaracaklarını dile getirdi.
Bu yıl için ortaya koydukları 1100 kilometrelik yolu yarıladıklarının altını çizen Başkan Mustafa Demir, “Yol çalışmalarında hedeflerimizi her zaman yüksek tutuyoruz. Şuana kadar 555 kilometrelik yolu tamamladık. Bu yolları yaparken sadece alt yapı çalışmasını yapıp üzerine malzemeyi dökmedik, dar olan yollarda genişletme çalışmaları da yaparak araç geçişlerinin rahatlamasını sağladık” dedi.
2020 yatırım programında 1100 kilometre yol hedeflediklerini hatırlatan Başkan Demir, “Bugün itibarıyla bu hedefimizi yarılamış bulunmaktayız” diyerek şunları söyledi: “Hava şartlarının elverişli olduğu her gün ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Allah’ın izniyle 2020 yılı sonunda hedefimize ulaşmış olacağız.”


Güncel 5.08.2020 12:38:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

2

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

3

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

4

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

7

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

8

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

9

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

10

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi