Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

TEKNOFEST 2022’de yarışacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları projeyle hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yaşar Can Demiral ve ekip üyeleri; Ayşenur Cankurt, Eyüp Kırca, Kübra Bakırcı ve Yeşim Merter’in Dr. Öğr. Üyesi Tarık Semiz danışmanlığında hazırladığı proje Teknofest 2022’de yarışacak.
Öğrenciler, üniversitenin, Bilecik Valiliği’nin ve Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün destekleriyle “ETA Etkin Tarım” adı altında proje geliştirmeleri yapacaklar. ‘Yerli ve Milli Etkin Tarım’ sloganı ile yola çıkılan öğrenciler “ETA” projesiyle çok fonksiyonlu tek uygulama ile bütünleşik bir yapı sağlayarak hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.
Yarışmaya katılacak öğrenciler Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Şeyh Eden-bali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştılar.


Güncel 7.04.2022 10:30:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü

2

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

3

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

4

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

5

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

6

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

7

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

8

SunExpress'te üst düzey atama

9

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

10

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu