Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

Hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyorlar

TEKNOFEST 2022’de yarışacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri hazırladıkları projeyle hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yaşar Can Demiral ve ekip üyeleri; Ayşenur Cankurt, Eyüp Kırca, Kübra Bakırcı ve Yeşim Merter’in Dr. Öğr. Üyesi Tarık Semiz danışmanlığında hazırladığı proje Teknofest 2022’de yarışacak.
Öğrenciler, üniversitenin, Bilecik Valiliği’nin ve Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün destekleriyle “ETA Etkin Tarım” adı altında proje geliştirmeleri yapacaklar. ‘Yerli ve Milli Etkin Tarım’ sloganı ile yola çıkılan öğrenciler “ETA” projesiyle çok fonksiyonlu tek uygulama ile bütünleşik bir yapı sağlayarak hem çiftçilere hem de ülke ekonomisine katkı sunmayı hedefliyor.
Yarışmaya katılacak öğrenciler Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Şeyh Eden-bali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyaret ederek projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaştılar.


Güncel 7.04.2022 10:30:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

2

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

3

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

4

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

5

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

6

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

7

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi

8

Siber güvenlik uzmanından numara kopyalama dolandırıcılığına karşı uyarı

9

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı

10

Akkuyu NGS'nin dördüncü güç ünitesinde reaktör şaftının kritik yapısal bileşeni monte edildi