Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

DÜZCE – Düzce’den, Hatay’a giden UMKE ve sağlık ekipleri bulundukları bölgede hem kesintisiz sağlık hizmeti veriyor hem de konteynır yaşam alanı oluşturuyorlar.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremden etkilenen 10 ilde çalışmalar devam ediyor. Deremin ilk günü Düzce’den yola çıkan ve bu güne kadar sahada kesintisiz sağlık hizmeti veren Düzce UMKE ve sağlık ekipleri bir yandan da lojistik hizmet veriyorlar.
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ekiplerin büyük bir özveri ile hizmet verdiğini belirterek “UMKE ve Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz Hatay ilimizde gerek sahra hastanesi, gerek enkaz alanlarında kurtarma yapmanın yanı sıra depremde hasar alan eğitim araştırma hastanesi personeli için konteynır yaşam alanları oluşturulması işlemlerinde de görev almaya devam ediyor. Bu zor günlerde özveri ile çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bu büyük acının yaralarını paylaşarak ve yardımlaşarak saracağız İnşallah” dedi.


Güncel 19.02.2023 12:00:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

2

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

3

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

4

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

7

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

8

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

9

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

10

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi