Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

Hem sağlık hizmeti veriyorlar hem de yaşam alanı oluşturuyorlar

DÜZCE – Düzce’den, Hatay’a giden UMKE ve sağlık ekipleri bulundukları bölgede hem kesintisiz sağlık hizmeti veriyor hem de konteynır yaşam alanı oluşturuyorlar.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 depremden etkilenen 10 ilde çalışmalar devam ediyor. Deremin ilk günü Düzce’den yola çıkan ve bu güne kadar sahada kesintisiz sağlık hizmeti veren Düzce UMKE ve sağlık ekipleri bir yandan da lojistik hizmet veriyorlar.
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ekiplerin büyük bir özveri ile hizmet verdiğini belirterek “UMKE ve Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz Hatay ilimizde gerek sahra hastanesi, gerek enkaz alanlarında kurtarma yapmanın yanı sıra depremde hasar alan eğitim araştırma hastanesi personeli için konteynır yaşam alanları oluşturulması işlemlerinde de görev almaya devam ediyor. Bu zor günlerde özveri ile çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Bu büyük acının yaralarını paylaşarak ve yardımlaşarak saracağız İnşallah” dedi.


Güncel 19.02.2023 12:00:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor