Hendek olaylarında evleri zarar gören vatandaşlarla toplantı yapıldı

Hendek olaylarında evleri zarar gören vatandaşlarla toplantı yapıldı

Hendek olaylarında evleri zarar gören vatandaşlarla toplantı yapıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 2015-2016 yılları arasında yaşanan hendek, çukur ve barikat olaylarında evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşların iç hasar ödemeleri ile ilgili toplantı yapıldı.
Cizre’de mahalle muhtarları, 2015-2016 yıllarında terör örgütünün hendek, çukur ve barikat olaylarında evleri hasar gören vatandaşlara ait iç hasar ödemeleriyle ilgili düzenlenen İç Hasar Tespit Komisyonu toplantısına vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek, yetkililere iletti. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç ve Şırnak Vali Yardımcısı Murat Ekinci’nin başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya mahalle muhtarları ve Şırnak Valiliği Terör Tazminatları Zarar Tespit Komisyonu yetkilileri katıldı.
Cizre’de 2015-2016 yıllarında yaşanan hendek, çukur ve barikat olaylarında Cudi, Sur, Nur ve Yafes mahallelerinde yüzlerce ev yıkılmış ya da hasar görmüştü. Yaşanan olayların ardından huzur ve güvenliğin tesis edildiği ilçede evleri yıkılan vatandaşlar için yeni konutlar yapılırken, tahrip olan evler de tadilattan geçirilmişti.


Güncel 17.10.2021 18:47:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

2

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

3

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

4

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

5

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

6

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

7

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor

8

Isparta'da kooperatif çatısı altında buluşan kadınlar keçeden ürün yapıp satıyor

9

Anahtar Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz Adana'da çiftçilerle buluştu

10

Lohusa şerbeti "kaynar" geleneği Adana'daki usta öğreticiler tarafından yaşatılıyor