Hepsiburada ve BMD "Perakende Dayanışma Hareketi" başlattı

Hepsiburada ve BMD

Hepsiburada ve BMD "Perakende Dayanışma Hareketi" başlattı

ISTANBUL (AA) - Birlesmis Markalar Dernegi (BMD) ile birlikte “Perakende Dayanisma Hareketi”ni baslatan Hepsiburada, platformda yer alan hazir giyim markalarina finansal destegin yani sira pazarlama, lojistik ve e-ihracat destegi de verecek.

Hepsiburada'dan yapilan yazili açiklamaya göre, sirket, 2015 yilinda hayata geçirdigi Pazaryeri modeliyle Türkiye'deki tüm büyük, orta ve küçük isletmelerin islerini e-ticaret vasitasiyla daha da gelistirmelerini ve yeni isletmelerin de ekonomiye katilmalarini desteklemeye devam ediyor.

Sirket simdi de Kovid-19 salginiyla birlikte tüketicilere ulasmakta zor günler geçiren hazir giyim markalari için BMD is birligiyle "Perakende Dayanisma Hareketi"ni hayata geçiriyor.

Dayanisma hareketi kapsaminda, Hepsiburada'da yer alan BMD üyesi markalara 3 ay süreyle ekstra ticari tesvikler saglanacak.

Markalar, ürünlerini müsterileriyle en hizli sekilde bulusturabilmek için Hepsiburada'nin lojistik istiraki Hepsijet'in hizmetlerinden de faydalanabilecek.

Finansal ve lojistik desteklerin yani sira Hepsiburada'nin pazarlama gücünden de faydalanacak olan BMD üyesi markalar, yapilacak online ve offline pazarlama faaliyetlerinde kendilerine yer bulacak.

Hepsiburada, bu hareket kapsaminda tüm BMD üyesi markalara e-ihracat hizmeti de sunacak.

Markalar Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Ortadogu bölgesi basta olmak üzere dünyanin pek çok noktasina markali ihracat yapma imkanini yakalayacak.

Hepsiburada'nin sunacagi e-ihracat imkani dahilinde, yurt disi pazarlara ürün satisini kolaylastirmak için ürün gelistirilmesi, ürünlerin e-ticaret platformunda dogru konumlandirilmasi, pazarlama faaliyetleri, lojistik ve gümrük hizmetleri, yerel dil destegi, yerel tahsilat ve ödeme çözümleri dahil birçok konuda altyapi destegi sunulacak.


- Tüketicilere uygun fiyatli bayram alisverisi firsati


Hepsiburada "Perakende Dayanisma Hareketi" kapsaminda BMD üyesi markalara verdigi desteklerle, tüketicilere uygun fiyatli bayram alisverisi firsati da veriyor.

Yaklasan Ramazan Bayrami'nda giyimden ayakkabiya, çantadan aksesuara ihtiyaçlarini karsilamak isteyenler, platformda yer alan yüzlerce markanin ürünlerinden avantajli fiyatlarla alisveris yapabilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Hepsiburada Ticari Grup Baskani Mutlu Erturan dayanisma hareketiyle ilgili, su degerlendirmelerde bulundu:

"BMD ile yaptigimiz is birligi kapsaminda, BMD üyesi degerli markalari Hepsiburada Pazaryeri'nde görmekten mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin ve dünyanin içinden geçtigi bu zor günlerde milli dayanisma ve yardimlasma ruhu ve birlik içinde hareket ettigimiz için gururluyuz.

Perakende Dayanisma Hareketi'yle markalar kazanacak, ekonomi canlanacak, müsteriler her türlü giyim ihtiyaçlarina uygun fiyatlarla evlerinin konforunda ulasacak. Böylece Ramazan Bayrami ile yazlik alisverislerini hijyenik ve hizli bir sekilde tamamlamak isteyen müsterilerimize de güzel bir müjde vermis olduk."

BMD Baskani Sinan Öncel ise, "Hedefimiz daima, kazan-kazan modeli üzerine insa ettigimiz yapici is modelimizle perakendeyle el ele büyümek. Bu sebeple Hepsiburada ile baslattigimiz bu is birligini çok önemsiyoruz. Proje ortagimiz Hepsiburada teknoloji, ticaret, pazarlama, lojistik ve ihracat gücüyle hazir giyim markalarinin yanindayiz. Bu zorlu süreci hep birlikte asacagiz." ifadelerini kullandi.






Politika 19.05.2020 09:53:37 0

İlginizi Çekebilir

1

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

2

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

3

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

4

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

5

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

10

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi: