Hepsiburada'nın yeni reklam yüzü Cem Yılmaz oldu

Hepsiburada

Hepsiburada'nın yeni reklam yüzü Cem Yılmaz oldu

IZMIR (AA) - e-ticaret platformu Hepsiburada, yeni reklam yüzü Cem Yilmaz ile baslattigi yeni iletisim atilimi ve is birligini Izmir'de duyurdu.

Konak ilçesinde bir otelde düzenlenen basin toplantisinda konusan Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Murat Emirdag, Hepsiburada olarak, 40'a yakin kategoride 30 milyonu askin ürün çesidini müsterilerle bulusturduklarini söyledi.

Aylik 200 milyonun üzerinde ziyaretçi agirlayan dev bir platform olduklarini belirten Emirdag, "Hedefimiz, Hindistan'in batisiyla Almanya'nin dogusu arasinda kalan genis cografyanin en büyük teknoloji sirketi olmak." dedi.

Yeni iletisim atilimi kapsaminda baslatilan Cem Yilmaz is birligiyle ilgili ise Emirdag, sunlari kaydetti:

"Silikon Vadisi ile Kapaliçarsi kültürünü birlestiren veri ile tecrübeyi harmanlayan bir ekibe sahibiz. Dünyanin ve Türkiye'nin en iyi sirketleriyle yaptigimiz is birlikleriyle müsterilerimizin hayatinda fark yaratan, sektörün ilklerine imza atmaya devam ediyoruz. Bu noktada da Türkiye'nin efsane ismi Cem Yilmaz ile örnek gösterilecek uzun süreli ve stratejik bir is birligi modeliyle güzel bir yolculuga basladik. Cem Yilmaz ile klasik bir 'marka-ünlü' iliskisi seklinde degil, stratejik bir yol arkadasligiyla çalisiyoruz. Yakinda herkesin zevkle izleyecegi sürprizler ve daha fazlasiyla Hepsiburada olarak Cem Yilmaz ile sizlerin karsisina çikmaya devam edecegiz. Umarim sizlerin takdirine birlikte mazhar oluruz."

- "Efsane karakterleri bir araya getirdik"

Hepsiburada Bas Pazarlama Yöneticisi (CMO) Yüce Zerey de Cem Yilmaz ve Fikir Sanat ekibiyle strateji olusturulmasindan yaratici süreçlere kadar birlikte yol aldiklarini belirterek, "Büyük heyecanla basladigimiz bu yolda öyle seyler ortaya çikti ve çikiyor ki sizinle paylasmak için sabirsizlaniyoruz." dedi.

Sanatçi Cem Yilmaz ise kendisinin de halihazirda bir Hepsiburada müsterisi oldugunu, uzun yillardir bu platformda keyifle ve güvenle alisveris yaptigini ifade etti.

Reklam filmleri için ise Yilmaz, "Bu kampanya benim için de bir ilki barindiriyor. Ilk defa filmlerimdeki efsane karakterleri bu film için bir araya getirdik. Umarim çok degerli tüketiciler de heyecanimiza bu süreçte ortak olur." diye konustu.

- Ilk reklam filmi 16 Ekim'de

Tanitimi ekranlarda dönmeye baslayan is birliginin ilk filmi 16 Ekim Cuma günü yayinlanacak. Reklam filminde Cem Yilmaz'in sinema perdesinde hayat verdigi birçok sevilen karakter, Hepsiburada'nin mesajlarini tüketicilerle paylasacak. Iletisim serisinin ilk adimi "Efsane Basliyor" söylemiyle izleyicilerle bulusacak.



Politika 14.10.2020 15:41:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

3

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

4

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

5

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

6

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

9

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı: