Her İşsize ve Her İşverene Bir Danışman

Her İşsize ve Her İşverene Bir Danışman

Osmaniye  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2012 yılının  Nisan ayında  İl Müdürlüğüne 12 kişilik  iş ve meslek danışmanı alarak hizmet alanını  genişletti. Bugün itibariyle bu sayı, nisan ayından itibaren çeşitli zamanlarda aldığı danışmanlarla 24?ü buldu. Artık  İşkur`da  kaydı olan her işsizin ve her işverenin bir danışmanı var. 

 İşkur danışmanları, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinin içeriğini anlatmak amacıyla kurum dışında işverenle iletişimi sürekli hale getirerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu amaçla İş ve meslek danışmanı Sibel TÜRKÖZ,  Muhasebeciler Odasını ziyaret ederek işkur faaliyetlerini anlattı. 

Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında yaptığı konuşmada katılımcıların muhasebeciler gününü kutladıktan sonra şunları dile getirdi:?Biz İşkur olarak artık daha farklı portföy çizmek istiyoruz. Muhasebecilerle olan diyaloğu daha da iyiye götürmek istiyoruz. Gerek işsizlere, gerek işverenlere her türlü konuda yardımcı olarak, doğru işe doğru kişiyi yönlendirmeyi amaçlamaktayız. Danışman arkadaşlarımız her gün 4-5 kişilik gruplar halinde işverenleri ziyaret ediyor, onlara güncel bilgiler ile mevzuat hakkında bilgilendirme yapıyor ve işverenler de bunun sonucunda bize dönüyorlar. Bu anlamda işverenle sürekli iletişim halinde oluyoruz.? dedi 



Güncel 25.10.2016 05:05:59 0