"Herkes İçin Keloğlan" Türkeli’de sahnelendi

"Herkes İçin Keloğlan" Türkeli’de sahnelendi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından yapılan ‘Herkes İçin Keloğlan’ adlı çocuk oyunu, Türkeli ilçesinde sahneye çıktı.
Özlem Lale’nin kaleme aldığı, Sabri Özmener’in yönettiği saat 13.00’te oynanacak çocuk oyunu, bir saat gecikmeli başladı.
Keloğlan’ın güldüren ve düşündüren hikayelerinin anlatıldığı oyun, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonla 19 Haziran Pazar günü seyircisiyle buluştu.
Türkeli Gençlik Merkezi yanında kurulan açık hava sahnesinde oynanan çocuk oyununa, en az çocuklar kadar yetişkinler de ilgi gösterdi.
Bazı aileler, tiyatro gösterisinin geç haber verildiğini, bu tür etkinliklerin birkaç gün önceden haber verilmesi gerektiğini ifade ederek, üzüntülerini dile getirdiler.
Gösteriye Belediye Başkanı Veysel Şahin, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Süren, AK Parti İlçe Başkanı Turan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, Türkeli Fadıl Demirel Halk Kütüphanesi Müdürü Cevdet Şahin, çocuklar ve aileler katıldı.


Güncel 19.06.2022 18:43:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

2

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

4

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

5

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

6

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

7

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

8

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

10

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu