Hırsızlar korkulu rüyaları oldu

Hırsızlar korkulu rüyaları oldu

Hırsızlar korkulu rüyaları oldu

Arnavutköy’de semt pazarına giden bir kadın geri geldiğinde evinin dağıldığını, bütün birikimlerinin çalındığını gördü. 2’inci kez evi soyulan Bolulu ailesi, hırsızların bulunması için yardım istedi.
Olay, dün saat 16.00 sularında Arnavutköy İmrahor Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Sevda Bolulu evin alışverişini yapmak üzere pazara gitti. Alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Sevda Bolulu, odaların darmadağın olduğunu ve bütün altınlarının çalındığını fark etti. Hemen eşi Gökhan Bolulu’ya haber verdi. Gökhan Bolulu da evine geldiğinde büyük şok yaşadı. 2. kez evleri soyulan çift korkulu rüyaları haline gelen hırsızların bulunması için yardım istedi.

Hiç kimse görmemiş yeter artık
Pazara gidip geldiğinde eve hırsız girdiğini fark eden Sevda Bolulu, “Saat 15.30 gibiydi ben evimden çıktım pazara gittim, geri geldiğimde bir baktım eve hırsızlar girmiş. Kapı açık haldeydi ve yatak odamız darmadağınıktı bir sürü altınımız çalındı. Hiç kimse görmemiş, 17 tane altınım ve 3 metre kadar altın zincirimiz çalındı” ifadelerini kullandı.

Burası tenha bir yer olduğu için rahat ediyorlar
Evlerine 2. kez hırsız giren Gökhan Bolulu, “Ben iş yerindeydim çalışıyordum saat 15.30, 16.00 sularıydı. Eşim beni aradı pazara gideceğini söyledi daha sonra tekrardan aradı ve eve hırsız girdiğini söyledi hemen çıktım geldim. Polis içeriye girmememiz gerektiğini söyledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin geleceğini söylediler. Bizim evimize 2 senede 2 kere girdiler diğer komşularımıza da giriyorlar burası tenha bir yer olduğu için rahat ediyorlar herhalde. 17 tane cumhuriyet altınımız ve eşimin takıları çalındı yardım istiyoruz” şeklinde konuştu.


Yurt Dünya 3.06.2021 11:17:41 0
Anahtar Kelimeler: hırsızlar korkulu rüyaları oldu

İlginizi Çekebilir

1

Adana ve çevre illerde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği yapıldı

2

Kadirli'de çiftçilere ayçiçeği tohumu dağıtıldı

3

Hatay'daki "Yayladağı Gümrük Kapısı Genişleme ve Modernizasyon Projesi" devam ediyor

4

Anavarza Bal'dan arı popülasyonundaki azalmaya karşı kurumsal adım

5

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

6

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında programlar düzenlendi

7

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda gözaltına alınan 7 kişinin işlemleri sürüyor

8

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

9

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

10

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı