Hırsızların çaldığı malzemeler hurdalıktan çıktı

Hırsızların çaldığı malzemeler hurdalıktan çıktı

Hırsızların çaldığı malzemeler hurdalıktan çıktı

Denizli’de inşaat malzemelerini ve işçilerin araçtaki eşyalarını çalıp hurdalığa götüren 3 hırsız, saklandıkları yerde yakalandı.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir inşaattaki malzemeleri ve çalışan işçilerin araçtaki eşyalarının çalınması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızların geldikleri aracı belirleyen ekipler, İncilipınar Mahallesinde araç ve E.P. ile M.A.’yı yakaladı. Şüphelilerden aldıkları ifadeler doğrultusunda çalışmalarını genişleten ekipler, Merkezefendi ilçesine bağlı Sevindik Mahallesindeki hurdalıkta çalınan malzemeleri buldu. K.P. isimli bir kişiyi daha yakalayan ekipler, toplamda 3 şüpheliyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken, olaya karıştığı değerlendirilen diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma sürüyor.


Yurt Dünya 22.01.2023 12:37:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: