Hisarcık’ta giyim kursu yıl sonu sergisi

Hisarcık’ta giyim kursu yıl sonu sergisi

Hisarcık’ta giyim kursu yıl sonu sergisi

Hisarcık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Hamamköy’de açılan giyim kursunun yıl sonu sergisi gerçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sebiha Kaya, Ekim ayında başlatılan 25 bayanın katıldığı giyim kursunun 7 ay boyunca devam ettiğini, Hamamköy’de yaşayan bayanlar için giyim atölyesinin Yaşam Merkezi haline getirildiğini söyledi.
Kursun açılmasında her türlü desteği sağlayan Köy Muhtarı Ahmet Çalışkan’a, çalışmalarından dolayı kurs öğretmeni ve kursiyerlere teşekkür eden Müdür Sebiha Kaya, bundan sonraki yıllarda da Hamamköy’de ve diğer köylerde açacakları kurslarla Köyleri Yaşam Merkezi haline getirmeye devam edeceklerini belirtti.
Yaşam Merkezinde açılan giyim kursu sergisin de Kurs Öğreticisi Ümran Sevinç nezaretinde 7 ay boyunca dikmiş olduğu kıyafetler sergilendi. Sergisinin açılışını yapan Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkan Vekili Ayşe Uludoğan sergilenen kıyafetler hakkında Kurs Öğreticisi Ümran Sevinç’te bilgiler aldı.
Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışı sonunda davetlilere tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.


Güncel 7.05.2023 06:46:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Koçfinans 30 yaşında

2

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

3

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

5

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

6

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

7

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

8

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

9

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

10

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis