Hitay Holding'in çekiliş kampanyasında talihliler araçlarını aldı

Hitay Holding

Hitay Holding'in çekiliş kampanyasında talihliler araçlarını aldı

ISTANBUL (AA) - Hitay Holding Yönetim Kurulu Baskani Emin Hitay, "Talihlilerimiz bugün araçlarini aldilar." dedi.

Hitay Holding ve Milli Piyango isbirligiyle Milli Dayanisma Kampanyasi'nin talihlilerinin açiklandigi etkinlige Hitay Holding Yönetim Kurulu Baskani Emin Hitay ve Milli Piyango Idaresi Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar katildi.

Hitay, Hitay Holding ve Milli Piyango is birligiyle düzenledigi Milli Dayanisma Kampanyasi'na destek olmak amaciyla çekilis yaptiklarini söyledi.

Çekilis kampanyasinda biletlerin satildigini kaydeden Hitay, 15 Nisan - 15 Mayis'ta bir kampanya yapildigini ve bu kampanya sonunda 16 Mayis'ta çekilislerin yapildigini belirtti.

Hitay, sunlari kaydetti:

"Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Biz Bize Yeteriz Türkiyem slogani ile baslatilan Milli Dayanisma Kampanyasina katki amaciyla bizde Hitay Holding olarak bir çekilisle daha fazla katilimi saglamak, daha fazla gelir elde etmek, daha fazla geliri bu kampanyaya aktarmak amaciyla çekilis düzenledik. Milli Piyango Teskilati ile birlikte ve bu biletleri de Bilyonerde satisa çikardik. Talihlilerimiz bugün araçlarini aldilar. Bir talihlimiz Bursa'dan mimar bir arkadasimiz. Digeri Sakarya'da kamu görevlisi. Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazasiz belasiz kullanmalarini diliyorum."

15 Nisan - 15 Mayis 2020 tarihleri arasinda gerçeklesen ve büyük ilgi gören kampanyaya, Bilyoner'den bilet alarak katilim saglandi.

Noter huzurunda yapilan çekilisin sonucunda belirlenen Bilyoner üyelerinden 1010903 no'lu biletin sahibi Firat Emiroglu (53) metalik gri BMW 3.20i'nin sahibi olurken, 1036696 no'lu biletin sahibi Selim Saylik (37) metalik kirmizi BMW 3.20i'nin sahibi oldu.

Talihlilerin hiçbir vergi ödemeyecekleri çekilisten elde edilen gelirin tamami, Hitay Holding tarafindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in baslattigi Milli Dayanisma Kampanyasi'na aktariliyor.



Politika 6.06.2020 09:57:28 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de partililerle buluştu

2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Gedik, CHP Kadınlar Kolu Genel Başkanı Oldu

4

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu:

5

CHP Genel Başkanı Özel, AYM'nin Can Atalay hakkındaki kararının gerekçesini değerlendirdi:

6

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da konuştu:

7

DEM Parti Eş Genel Başkanı Oruç, Hatay'da çeşitli programlara katıldı

8

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta konuştu:

9

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Karaisalı ilçesinde ziyaretlerde bulundu

10

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Isparta'da konuştu: