Honor, akıllı telefon modellerine bir yenisini daha ekliyor

Honor, akıllı telefon modellerine bir yenisini daha ekliyor

Honor, akıllı telefon modellerine bir yenisini daha ekliyor

ISTANBUL (AA) - Son dönemde akilli ekosistem ürünleriyle popülerligini sürdüren Honor, akilli telefon modellerine bir yenisini daha eklemeye hazirlaniyor.

Honor'dan yapilan açiklamaya göre, Huawei Technologies çatisi altinda gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle deger yaratan Honor, 1 8 N akilli yasam stratejisinin kalbinde yer alan akilli telefonlarina bir yenisini daha eklemeye hazirlaniyor.

Yeni Honor 10X Lite, özellikle yüksek pil kapasitesi ve güçlü kamera özellikleriyle gençlerin gözdesi olmaya hazir bulunuyor. Kirin 710A yonga setiyle güçlendirilen Honor 10X Lite, 48MP Ultra Net Ana Kamera, 8MP Süper Genis Açili Kamera, 2MP Makro Kamera ve 2MP Derinlik Yardimcisi Kamera’dan olusan dörtlü kamera sistemi, 5000mAh kapasiteli batarya, 22.5W SuperCharge hizli sarj teknolojisi sunuyor.

Honor 10X Lite, barindirdigi dörtlü kamera sisteminde ana kamera olarak 48 MP’lik Ultra Net Ana Kamera kullaniyor. Bu kamera hem gündüz hem de düsük isikli ortamlarda basarili bir performans sagliyor.

Bu ana kamera donanimi da Honor 10X Lite’in sundugu Ultra Netlik Modu ile desteklenerek, daha önce olmadigi kadar net fotograflar çekmek de mümkün oluyor. Süper Gece Modu sayesinde de karanlikta çekilen fotograflar yüksek detaya ve dengeli renklere sahip oluyor.

48 MP’lik ana kamerasinin yaninda 8 MP’lik 120 derece Süper Genis Açili Kamera ile muhtesem manzara fotograflari çekebilirken, 2MP’lik Makro Kamera ile de yakin çekimlerde yüksek detay seviyesine ulasmak oldukça kolay oluyor.

Portre fotograflarinda da basarili bir performans sergileyen Honor 10X Lite, bu basariyi 2MP’lik Derinlik Yardimcisi Kamera ile sagliyor. Telefonun önünde yer alan 8MP’lik Yapay Zekâ destekli Selfie Kamerasi ise sundugu güzellik modu, filtreler ve bokeh efektiyle muhtesem selfie’ler çekmenize yardimci oluyor.





Yurt Dünya 21.10.2020 14:36:34 0