Honor Watch GS Pro akıllı saat çok yakında Türkiye'de

Honor Watch GS Pro akıllı saat çok yakında Türkiye

Honor Watch GS Pro akıllı saat çok yakında Türkiye'de

ISTANBUL (AA) - Honor, en yeni akilli saati Honor Watch GS Pro'yu Türkiye'de satisa sunmaya hazirlaniyor.

Honor'dan yapilan yazili açiklamaya göre, markanin ilk outdoor saati, 25 günlük pil süresi, rotadan dönüs islevi, dayanikli tasarimi, dogayla bütünlesmeyi kolaylastiran özellikleriyle öne çikiyor.

Huawei Technologies çatisi altinda gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle deger yaratan Honor, sürdürdügü 1 8 N akilli yasam stratejisi dogrultusunda dogayla iç içe olmayi sevenler için akilli özellikleri dayanikli bir yapida sunan Honor Watch GS Pro'yu çok yakinda Türkiye’de kullanicilarla bulusturmaya hazirlaniyor.

Honor Watch GS Pro, 1.39 inç'lik amoled yuvarlak ekraninda sundugu 454x454 çözünürlük ve 326 ppi oraniyla net ve keskin görsellik sagliyor. Birçok farkli saat görünümü barindiran Honor Watch GS Pro, dogadaki degisimleri yansitan hareketli saat yüzleri de sunuyor. Özellikle yürüyüs, kamp, tirmanis ve dagcilik yaparak dogayla iç içe yasamayi sevenlere yönelik dayanikli bir yapiya sahip saat Amerikan Ordusu'nun 14 farkli testini geçerek MIL-STD-810G sertifikasi aldi, 50 metreye kadar suya dayanikliligi sayesinde her türlü zorlu kosula dayanabiliyor.

Honor Watch GS Pro, en uzun batarya süresine sahip akilli saatlerden biri olarak sadece 2 saatlik tek sarjla 25 güne kadar pil ömrü sunuyor. Akilli saat, dis ortam antrenman modu açikken 100 saate kadar, GPS açik modda ise 48 saate kadar pil ömrü sunan akilli saat, böylece koldan neredeyse hiç çikarilmayacak bir aksesuar haline geliyor.

Honor Watch GS Pro, standart akilli saatlerin aksine, dogada hayati önem tasiyacak bir grup özellikle geliyor. Tirmanis ve dagcilikla ilgilenenlere yönelik olarak yükseklik ölçümü ve hava basinci bilgileri saglayabiliyor. Ayrica Ay evrelerini de gösterebilen Watch GS Pro, gelgit zamanlari konusunda kullaniciyi uyarabiliyor. Bununla birlikte, önemli hava degisimlerini bildiren akilli saat, barindirdigi GPS ve Glonass konumlandirma sistemleriyle birlikte Rotadan Dönüs islevine sahip. Bu sayede doga yürüyüslerinde kaybolunsa bile yürünülen rotayi birebir geri yürüyerek baslangiç noktaniza varmanizi saglayabiliyor.

Honor Watch GS Pro, içerisinde yer alan 100’den fazla antrenman seçenegi ile hangi sporu yaparsaniz yapin, aktivitenizi yakindan takip edebiliyor.

Spor takibi özelliklerinin disinda Watch GS Pro'nun saglik takibi yetenekleri de bulunuyor. Gelismis yapay zekali algoritmaya sahip Huawei TruSeen 3.5 teknolojisiyle 7/24 kalp ritminizi takip edebilen akilli saat, kandaki oksijen doygunluk seviyesini gösteren SpO2 ölçümü de yapabiliyor.

Üzerinde yer alan hoparlör ve mikrofon sayesinde Bluetooth baglantisini kullanarak telefon görüsmelerinin yapabildigi akilli saat, "Telefonumu Bul" isleviyle de cihazin yerini kolayca belirleyebiliyor. Telefona olan baglantisi sayesinde EMUI 10 isletim sistemli akilli telefonlar için "Uzaktan Deklansör" özelligi de sunuyor. Barindirdigi depolama alaninda 500'e yakin sarki bulundurabilen Watch GS Pro, kullanicinin bu sarkilari ya da telefonundaki sarkilari kontrol edebilmesini sagliyor.



Yurt Dünya 27.10.2020 11:03:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da trafikte çıkan tartışmada bıçaklanan kişi öldü

2

Balıkesir'deki trafik kazasında ölen uzman çavuş, eşi ve çocuğu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

3

Hatay'da gelinciklerin açtığı tarlalar fotoğraf meraklılarını ağırladı

4

Adana'da öğrenciler, "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği"nde eğlendi

5

Mersin'de doğa yürüyüşünde kaybolan kişi 5 gündür aranıyor

6

Antalya'da otomobilin altında kalarak ölen patenli çocuğun cenazesi ailesine teslim edildi

7

Depremde hayat kurtaran Antalyalı itfaiyeciler, enkaz simülasyonunda eğitim görüyor

8

Adana'da 15 bin 802 sentetik ecza hapı ele geçirildi

9

İskenderun'da altyapı çalışması sırasında su borusu patladı

10

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı