Honor Watch GS Pro'yla kaybolma derdine son

Honor Watch GS Pro

Honor Watch GS Pro'yla kaybolma derdine son

ISTANBUL (AA) - Çift uydu konumlandirma sistemi kullanan ve akilli telefon olmadan da hareketleri takip eden Honor Watch GS Pro akilli saat, rotadan dönüs gibi özellikleriyle maceralari güvenli kiliyor.

Honor'dan yapilan açiklamaya göre, sirket piyasaya sürdügü yeni akilli saati Honor Watch GS Pro ile kesfetmeyi seven sehirli maceracilar için birçok önemli özelligi bir araya getiriyor. En zorlu kosullara dayanacak sekilde gelistirilen akilli saat, benzersiz yüksek hassasiyetli çift uydu konumlandirma sistemi ve rotadan dönüs özelligi ile kaybolmaya imkan tanimiyor.

Telefondan bagimsiz GPS islevi ve anlik hava degisimlerini öngören barometre gibi özellikleri ile öne çikan akilli saat, 25 güne dek uzayan pil süresi ile dogadayken maceranin keyfinin daha fazla çikarilmasini sagliyor.

Honor Watch GS Pro, GPS disinda Rusya'nin gelistirdigi GLONASS uydu konumlandirma sistemine de sahip bir akilli saat. Çift konumlandirma sistemiyle yüksek hassasiyet sunan Watch GS Pro, rotadan dönüs özelligiyle birlikte yürüyüs rotasini net bir sekilde belirliyor. Kullanicinin yaninda bir akilli telefon olmasa bile, rotadan dönüs özelligi, dogada yolun kaybedilmesi durumunda baslangiç noktasina kolayca geri dönmeyi saglayan yönergeleri ve haritayi kullanicisina sunuyor. Bu sayede telefonun pili bitmis olsa da sadece Honor Watch GS Pro'yla birlikte yolu bulmak ve güvene ulasmak oldukça kolay.

Gündogumu ve günbatimi saatlerini veren Honor Watch GS Pro, Ay'in dogumu ve batimiyla birlikte bulundugu evre bilgisiyle hareketleri planlamayi kolaylastiriyor. Barometresi ile anlik hava degisimlerini de ölçebilen Watch GS Pro, bu sayede yagislardan hemen önce bilgi alarak kullanicinin uygun kiyafetleri giymesini sagliyor.Ayrica akilli saat sonraki günlerle ilgili ortalama hava durum bilgisi verebiliyor.


- 14 farkli askeri testi basariyla geçti


Amerikan Ordusu'nun askeri standartlara uygunluk için belirledigi MIL-STD-810G testlerine tabi tutulan Honor Watch GS Pro bu testlerden basariyla geçti. 70 derece yüksek ve eksi 40 derece düsük sicaklik, tuz spreyi, nem, kum, toz, sok ve titresim gibi 14 farkli ve zorlu testlerden geçen Watch GS Pro, bu sayede tüm zorlu kosullarda bile dayanikliligini koruyor. 50 metreye kadar da suya dayanikliliga sahip olan akilli saat, maceralarinizda yaninizda olmasi gereken akilli bir asistan olarak öne çikiyor.



Yurt Dünya 26.11.2020 11:38:03 0
Anahtar Kelimeler: honor watch gs pro'yla kaybolma derdine son

İlginizi Çekebilir

1

Hataylı depremzede öğrenciler, Bolu'da konser verdi

2

Mersin'de uçuruma devrilen iş makinesinin operatörü öldü

3

Adana'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

4

Hatay'da depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi

5

Mersin'de Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

6

Mersin'de asayiş uygulaması yapıldı

7

Hatay'da karantinaya alınan 2 mahallede kuduz aşısı çalışmaları başlatıldı

8

Antalya'da Gaziantep Yemek Şenliği düzenlendi

9

Alanya'da hırsızlık zanlısı tutuklandı

10

"Asrın felaketi"nin merkez üssünde hak sahiplerinin 3'te birinden fazlası evine kavuştu