Huawei Game Salon, İstanbul'da oyun dünyasını bir araya getirdi

Huawei Game Salon, İstanbul

Huawei Game Salon, İstanbul'da oyun dünyasını bir araya getirdi

İSTANBUL - Huawei'nin resmi dağıtım platformu AppGallery, İstanbul'da Huawei Game Salon - Cloud Collaboration etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Huawei'den yapılan açıklamaya göre, etkinlik, AppGallery ve iş ortakları arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi ve Avrupa'daki işletmelere güçlü genel bulut altyapısı sunmayı amaçlıyor.

Bu yılın ikinci yarısında oyunlarını Avrupa'da AppGallery'de yayınlamayı palnlayan Funplus, Tencent, Moonton ve miHoYo gibi Çinli geliştiriciler, Huawei Gaming Salon etkinliğine katılanlar arasında yer aldı. Katılımcılar, ayrıca Huawei Cloud Veri Merkezi’ni de ziyaret etme fırsatı buldu.

Avrupa pazarında kurduğu işbirlikleriyle yerel büyümeyi desteklemeyi amaçlayan Huawei, Çinli geliştiricilerin daha geniş bir Avrupalı oyuncu kitlesine ulaşmasını sağlarken Türk oyun geliştiricilerinin de Avrupa'daki görünürlüklerini artırmasına yardımcı oluyor.

Huawei Oyun Salonu, yüksek kaliteli, bütünsel bulut oyun deneyimleri oluşturmak isteyen oyun işletmeleri için profesyonel, hızlı, istikrarlı ve güvenli tek noktadan bulut hizmetleri sunan Huawei Cloud'u önde gelen bir iş çözümü olarak sergiliyor.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen Huawei Tüketici Bulut Hizmeti, Avrupa Ekosistem Geliştirme ve Satış Departmanı Genel Müdürü Shan Xuefeng, "Amacımız Avrupa'da canlı bir oyun topluluğunu teşvik etmek. Ortaklarımızla yakın işbirliği yaparak bölgeye son teknoloji, güvenilir ve birinci sınıf oyun deneyimleri sunmayı umuyoruz." ifadelerini kullandı.





Ekonomi 3.06.2024 14:48:13 0

İlginizi Çekebilir

1

TEB'den "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi"

2

Akbank Gençlik Akademisi Fellowship Programı'nın başvuruları devam ediyor

3

PeP "En İyi Para Transfer Uygulaması" ödülünün sahibi oldu

4

Antalya son yılların en hareketli bayram tatilini geçirdi

5

Türk Telekom'un "TahtApp" uygulaması az gören çocuklara ışık oldu

6

Kerevitaş 7. Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

7

EY ve Lumnion sigortacılık sektöründe stratejik işbirliği yaptı

8

Rusya Devlet Duması heyetinden Akkuyu NGS'ye ziyaret

9

Sanofi'nin PharmUp programının beşinci dönem Demo Day'i gerçekleşti

10

Ülker, Kurban Bayramı'nı 68 ürünle karşılayacak