Huawei MatePad T 10s, geniş ekranıyla güçlü multimedya deneyimi sunuyor

Huawei MatePad T 10s, geniş ekranıyla güçlü multimedya deneyimi sunuyor

Huawei MatePad T 10s, geniş ekranıyla güçlü multimedya deneyimi sunuyor

ISTANBUL (AA) - Huawei Tüketici Elektronigi Grubu, sinifinin en iyi multimedya yeteneklerine sahip hafif ve güçlü 10,1 inç tablet Huawei MatePad T 10s'i tanitti.

Huawei Türkiye'nin açiklamasina göre, Huawei MatePad T 10s, full HD ekraniyla film izlerken veya oyun oynarken güçlü bir çift hoparlörlü ses sistemi ile birlikte çalisarak tüm ayrintilarin renk canliligiyla ortaya çikmasini sagliyor. Tablet, güçlü performansi ve EMUI 10.1'in sundugu bir dizi akilli ve aile dostu özelligi destekleyen Kirin 710A içeriyor.

Aile boyu eglence için üretilen ve çocuklarin da rahatça kullanabilmesi için yeterince hafif olan tablet, birinci sinif bir metal gövde içeren basit ama pratik bir tasarima sahip. Üründe, ön tarafta bir simetri olusturarak ekrani çevreleyen ince çerçevelerle güçlü bir geometrik tasarim dili kullaniliyor.

Tabletin kenarlari ele rahatça oturmasi için kavisliyken, güçlendirilmis kenarlar, küçük darbelerden kaynaklanan düsme hasari ve soklara karsi ek koruma sagliyor.

Cihaz, 1920x1200 çözünürlügü ve NTSC renk gaminin yüzde 70'ini destekleyen bir Full HD IPS panele sahip. 10,1 inçlik 16:10 ekran, herhangi bir görüntü veya videodaki ayrintilarin eksiksiz netlikle sunulmasini saglamak için 224 ppi'lik yüksek piksel yogunlugu içeriyor.

Ses açisindan bakildiginda, tablete Harman Kardon ayarli çift dev genlikli hoparlör simetrik olarak yerlestirildi. Hoparlörlerin iç kisimlari, tabletlerdeki geleneksel ses sistemlerinden daha farkli bir sekilde yeniden tasarlandi ve tabletin daha yüksek bir ses seviyesine ulasmasini sagliyor.


- Akilli özellikler tablete çok yönlülük katiyor


Huawei MatePad T 10s'lerdeksi EMUI 10.1, sezgisel ve duyarli bir kullanici arayüzünde bir dizi akilli özellik ile medya merkezli tablete çok yönlülük katiyor.

Huawei MatePad Serisi, Çoklu Pencere, Çoklu Ekran Is birligi ve Huawei APP Multiplier özelliklerini destekliyor. Kullanicilar ayrica, 150 MB/saniyeye kadar veri aktarim hizlarini destekleyen Huawei Share ile fotograflari, videolari, belgeleri ve daha fazlasini aktarabiliyor.

Tablet ayrica, kullanicinin göz konforunu korumak için TÜV Rheinland sertifikali Göz Konforu modu ile etkinlestirilebilen göz koruma özellikleri içeriyor.

Her yastan kullanici için eglenceli bir deneyim sunmak üzere tasarlanan cihaz, ebeveynleri sahsen denetlemediginde bile çocuklarin dijital dünyayi kesfetmeleri için güvenli bir ortam sunan Kids Corner uygulamasina sahip. Bu sanal alan içinde yer alan denetim seçenekleri, ebeveynlerin kullanim sinirlarini kolayca belirlemesine ve çocuklarin erisebildigi içerik ve uygulamayi kontrol etmesine olanak taniyor. Kids Corner'de ayrica çocuklarin gözlerine ekstra koruma saglamak için mavi isik filtresi, durus uyarilari, mesafe uyarilari, parlaklik uyarilari, engebeli yol uyarilari ve e-Kitap modu gibi alti katmanli akilli göz koruma özellikleri bulunuyor.

- Hayati kolaylastiran uygulamalar ve servisler


Huawei, hem popüler küresel uygulamalar hem de kullanicilarin sevdigi yerellestirilmis uygulamalar da dahil olmak üzere, kullanicilarinin dijital yasam tarzinin temelini olusturan en iyi uygulamalarin Huawei Mobil Servisleri'ne (HMS) dahil edilme sürecini hizlandirmak için sürekli çalisiyor.

AppGallery; hepsi kolay bir sekilde arama yapilabilen haber, sosyal medya, eglence ve daha fazlasini içeren uygulamalari 18 kategoride bölümlere ayiriyor.

Türkiye'deki sirketlerin uygulamalarini, AppGallery'ye tasimalari da hizla sürüyor. Getir, Yandex, IBB CepTrafik, BluTV, Sahibinden.com, GittiGidiyor, Hepsiburada, Hayat Eve Sigar gibi çok kullanilan uygulamalarin hepsi Huawei Mobil Servisleri bünyelerine katarak AppGallery'de yerlerini aldi.

AppGallery haricinde kullanicilar, istedikleri uygulamalari dogrudan uygulamanin kendi resmi sitesinden de indirebiliyor. Bu islemi kolaylastirmak için Huawei, Huawei Browser içerisine bir uygulama arama araci entegre etmis durumda. Böylece kullanicilar, herhangi bir internet sayfasi arar gibi istedikleri uygulamayi aratip dogrudan indirmeye baslayabiliyor.

Kullanicilar ayrica, Huawei'nin Phone Clone uygulamasiyla kullandiklari telefon her ne olursa olsun tüm verilerini, ayarlarini, fotograf galerilerini ve kullandiklari uygulamalari yeni telefon ya da tabletlerine aktarabiliyor.

Kullanicilarin hala bulamadigi bir uygulama varsa tek yapmalari gereken uygulama adini "Istek Listesine" göndermek olacak. Bu uygulama, AppGallery'de yerini aldiginda talep eden kullanici bilgilendiriliyor.

Huawei MatePad T 10s, Huawei Online Magaza üzerinden 3GB RAM 64GB modeli 1.599 TL, 2GB RAM 32GB modeli ise 1.449 TL tavsiye edilen son kullanici fiyatlariyla tüketicilere sunuluyor.



Politika 17.09.2020 13:52:38 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı