HUAWEI ve Devialet ortaklığının yeni ürünü Hi-Fi hoparlörü Huawei Sound tanıtıldı

HUAWEI ve Devialet ortaklığının yeni ürünü Hi-Fi hoparlörü Huawei Sound tanıtıldı

HUAWEI ve Devialet ortaklığının yeni ürünü Hi-Fi hoparlörü Huawei Sound tanıtıldı

ISTANBUL (AA) - Huawei'nin Devialet ile yaptigi is birligi ile gelistirilen Huawei Sound kullanicilarin begenisine sunuldu.

Huawei'den yapilan açiklamaya göre, Sirket, akustik devi Devialet ile yaptigi is birligi ile Huawei Sound serisinde yeni bir kablosuz hoparlör tanitti. Huawei ve Devialet ortakliginin ürünü olan yeni nesil Huawei Sound, daha derin ses için Devialet patentli akustik tasarimlari benimsiyor. Huawei Sound X'ten belirgin sekilde daha küçük olan Huawei Sound, Huawei'nin ve Devialet'in benzersiz ve tamamlayici yeteneklerinin bir kaniti olarak, gelismis tam gövdeli ses deneyimi sunuyor.

Söz konusu yeni nesil ürün, Devialet'in 4 inç 40W woofer ve birlikte çalisan üç adet tam aralikli 5W hoparlörü ile yaratici dört hoparlörlü akustik tasarimi benimsiyor. Huawei Sound abartisiz görünümüne ragmen, iki pasif radyatörün geri dalga titresimlerine karsi koymak için birbirini güçlendirdigi Devialet'in Push-Push konfigürasyonu sayesinde sasirtici miktarda güç üretiyor. Bu teknoloji, diyaframlarin yankilanmalarindan kaynaklanan distorsiyonu önemli ölçüde azaltiyor ve 90 dB'ye kadar yüksek ses ayarlarinda kararlilik saglayarak, her zaman distorsiyonsuz ses üretiyor.

Güçlü bas, Huawei Sound Devialet'in SAM 2.0 teknoloji olan ilk "1 woofer 2 pasif ünite" yapisini birlestirerek bas ses kalitesini daha da artiriyor. Bu oldukça karmasik akustik modeli, distorsiyonsuz düsük frekanslar ve genis bir dinamik aralik üzerinde maksimum eszamanli titresimler saglamak için woofer ve pasif radyatörler üzerinde titiz modelleme ve yer degistirme kontrolleri uyguluyor. Sonuç olarak bas tonlari, Huawei Sound'da daha derin ve daha dolu dinlenebiliyor.

SAM 2.0 teknolojisi ile dinleyici, oturma odasi konforundayken canli bir konser deneyiminin tadina varabiliyor. SAM 2.0 ve Push-Push tasarimiyla desteklenen Huawei Sound, kablosuz hoparlör için yeni bir paradigmayi temsil eden çarpici bir dogruluk derecesini korurken güçlü bir ses üretiyor.


- 360 derece ses için Devialet Space teknolojisi


Yeni Huawei Sound, alani büyük bir konser salonunda oldugu gibi 360 derece surround ses ile doldurabilen Devialet Space teknolojisi ile tamamlanan, esit aralikli (120 derecelik açilarda) üç tam aralikli tweeter içeriyor.

Space, özel bir algoritma araciligiyla giris sinyalini dogrudan sese, yansiyan sese ve ortam gürültüsüne ayirarak, surround sesin oda boyunca stratejik olarak yerlestirilmis birden fazla hoparlör gerektirdigi geleneksel düsünceyi ortadan kaldiriyor. Üç farkli yönelimli hoparlör dinleyicinin konumuna bagli olarak tek bir cihazdan sasirtici çevresel ses efektleri yaratarak bulundugu alanin akustik sinirlamalarini asiyor.

Huawei Sound, dört zenginlestirici ses efekti sunuyor: Senfonilerden aryalardan rock sarkilarina kadar her müzik parçasina yepyeni tatlar ekleyen Devialet Space Soundstage, Vocals, Hi-Fi ve Bass. Bu ayarlarin Huawei AI Life uygulamasi üzerinden yapilandirilmasi ise kolay oluyor.

Huawei Sound, Bluetooth (LDAC), UPnP ve 3,5 mm AUX baglantilari dahil olmak üzere çesitli baglanti özellikleriyle donatildigi için benzersiz bir kullanim rahatligi sunuyor.

Huawei Sound, sik ve parlak bir yüzey olusturan özel bir kaplama ile önceki Sound X'in premium stilini sürdürüyor. Gövdenin alt kismi, serbest ve kolay ses iletiminin yani sira toz sizmasina ve su siçramalarina karsi koruma saglamak için parlak bir fiber izgara bezle kapatiliyor.



Güncel 23.10.2020 15:33:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri uygulama sınavına girdi

2

Adana'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

3

Koruyucu aileliğini üstlendiği minik Ela'nın "süt annesi" oldu

4

Hatay'da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 30 şüpheli yakalandı

5

Mersin'de "change araç" operasyonunda 12 kişi yakalandı

6

Antalya'da 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

7

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

8

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

9

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

10

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması