Huawei Watch GT 2 Pro, online mağazada ön satışta

Huawei Watch GT 2 Pro, online mağazada ön satışta

Huawei Watch GT 2 Pro, online mağazada ön satışta

ISTANBUL (AA) - Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei online magazada ön satisa açildi.

Huawei Türkiye'nin açiklamasina göre, dünyanin en çok satan akilli saatlerinden biri olan Huawei'nin ödüllü Watch GT 2 Serisi'nin en yeni üyesi GT 2 Pro, safir ve titanyum kullanilarak gelistirilen yeni tasarimi, gelismis spor takibi, profesyonel saglik izleme, iki haftalik pil ömrü ve kablosuz sarjiyla kullanicilarin ilgisini çekecek.

Minimalist tasarimi ve saglamligiyla kullanicilarin daha fazlasini kesfetmesi için tasarlanan akilli saatte, dis mekan sporlarinda bile çizilmeye karsi dayanikli safir cam saat kadrani bulunuyor.

Saat gövdesi ise hafif ve saglam titanyumdan üretildi. Böylece kullanicilar, en macera dolu gezilerde bile Huawei Watch GT 2 Pro'yu güvenle yanlarina alabilecek.

Söz konusu akilli saat, 2 bin 299 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatiyla Huawei Online Magaza üzerinden 4 Ekim'e kadar ön satisa sunuldu. Ön satis kampanyasi dahilinde GT 2 Pro satin alan kullanicilar, ayni zamanda 1 TL farkla Huawei araç sarj cihazi ve mini hoparlöre sahip olabiliyor.

Kullanicilar, alisveristen sonra siteye yorum birakirlarsa kazanacaklari kupon ile 1 TL'ye Huawei Band 3'ü de alabiliyor. Ayrica tüketiciler, 150 TL ön ödeme yaptiklarinda Watch GT 2 Pro'nun toplam fiyati üzerinden 150 TL daha indirim kazaniyor ve toplam fiyat 2 bin 149 liraya geliyor.


- Türkiye akilli saat tüketici arastirmasi


Açiklamada, Huawei Tüketici Elektronigi Grubu ile arastirma sirketi Nielsen'in Türkiye'deki tüketiciler özelinde gerçeklestirdigi, akilli saat kullanicilarinin ve almayi düsünenlerin tercihlerini ortaya koyan arastirmanin sonuçlari da paylasildi.

Buna göre, kullanicilarin akilli saat satin alma sebepleri arasinda yüzde 63 ile spor aktivitelerini takip etmek, yüzde 54 ile fiziksel sagligi hakkinda bilgi sahibi olmak ve yüzde 49 ile anlik bildirim sayesinde mesajlari alip telefon görüsmesi yapabilmek yer aliyor.

Akilli saat almayi düsünen grupta ise telefon görüsmesi yapip bildirim alabilmek, fiziksel saglik takibinin önüne geçiyor.

Tercih sebebi olan akilli saat özelliklerine bakildiginda ise akilli saatin islevlerinin çoklugu, pil ömrü ve genel görüntüsünün ön planda tutuldugu görülüyor. Akilli saat almayi düsünen kesimde de bu siralama degismiyor.

Türkiye'deki kullanicilarin üzerinde durduklari akilli saat fonksiyonlari arasinda nabiz ve yakilan kalorinin takibi öne çikiyor. Buna ek olarak akilli saat sahibi olmak isteyen grup, uyku takibi ve kan basinci ölçümüne de ayrica önem veriyor. Sonuçlara göre, her iki grup için de en sik takip edilen akilli saat göstergeleri adim sayisi, katedilen mesafe ve hiz olarak görülüyor.

Kullanicilarin akilli saatlerde memnun olmadiklari durumlar incelendiginde ise yüzde 26 ile pil ömrünün kisa olmasi basi çekerken, saat ekraninda parmak izi kalmasi yüzde 25 ile ikinci sirada geliyor.


- Akilli saat kullananlar haftada 4,2 gün spor yapiyor


Arastirmaya göre, akilli saat kullanicilari haftada 4,2 gün spor yapiyor. Akilli saat sahiplerinin yüzde 46'si her gün 11 saat cihazini kullaniyor.

Türk tüketicilerin ortalama yüzde 47'si is vesilesiyle agirlikli olarak akilli saat kullaniyor. Genel akilli saat kullanimi ise haftada ortalama 5,7 gün civarinda.

Huawei Watch GT 2 Pro, aralarindan seçim yapilabilecek 100'den fazla egzersiz modu sunuyor. Huawei Watch GT 2 Serisi'nde bulunan diger egzersiz modlarinin yanina kayak, kros kayagi, snowboard ve golf gibi yeni spor modlari da dahil edildi.

Kayak modlari, güvenligi saglamak için sesli hatirlaticilarla kullanicilarin ortalama hizini, mesafesini, kümülatif inisini, maksimum egimi, kalp atis hizini, kandaki oksijen doygunlugunu (Sp02) ve daha birçok parametreyi izliyor. Golf modu; kullanicinin salinim temposunu ve hizini analiz ettigi, hatta saat yüzünde görsel vurus gösterimleri sagliyor.

GT 2 Pro'da, kullanicilari motive etmek için rehberli bir hizmet sunan 10'dan fazla kosu kursu önceden yüklenmis olarak geliyor.


- Profesyonel saglik takibi


Cihaz, önemli ölçüde gelistirilmis saglik izleme yetenekleri sunuyor. Herhangi bir spor yaparken gerçek zamanli kalp atis hizi izlemeyi de destekliyor. Böylece gerçek zamanli kalp atis hizini, egzersiz kalp atis hizini, yüksek kalp atis hizi uyarisini, en yüksek oksijen alimini (VO2 Max), toparlanma süresini ve daha birçok ölçümü kullaniciya sunuyor.

Akilli saat; 24 saatlik nabiz izleme, dinlenme nabzi izleme, anormal kalp atisi bildirimleri, bilimsel uyku izleme, tüm gün stres izleme ve kan oksijen satürasyonu (SpO2) ölçümünü de destekliyor.



Politika 23.09.2020 10:47:40 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı