Huawei'den elektrikli araçlar için hızlı şarj teknolojisi

Huawei

Huawei'den elektrikli araçlar için hızlı şarj teknolojisi

İSTANBUL - Huawei, FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesini Türkiye pazarına tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei, sürdürülebilir kalkınmayı destekleyen ve yeni nesil teknolojileri teşvik etmeye odaklanan akıllı şarj ürünleriyle, elektrifikasyon sürecini hızlandırmayı hedefliyor. Şirket, bu kapsamda geliştirdiği yeni nesil sıvı soğutmalı ultra hızlı güç ünitesi ile akıllı e-mobilitenin dijitalleşmesine öncülük ediyor. FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, kullanıcılara güvenilir ve daha verimli bir deneyim sunmayı hedeflerken, şarj noktası operatörleri için de daha iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Huawei, düşük karbon stratejisinin merkezinde yer alan esnek ve verimli bir dijital güç ekosistemi oluşturmak için iş ortaklarıyla birlikte çalışmaya devam ediyor.

Açıklamada ürünün tanıtıldığı Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Ekipmanları Fuarı'ndaki konuşmasına yer verilen Huawei Dijital Enerji İş Grubu Genel Müdürü Guanliang Zhao, bu ürünün artık Türkiye'de kullanıma hazır olduğunu bildirdi.

Türkiye'de e-mobilitenin gelişmesinden heyecan duyduklarını belirten Zhao, "Büyüyen elektrikli araç pazarına güvenilir ve verimli ürünler sunmak için yenilikçi teknolojiler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte iş ortaklarımızla birlikte yenilikçi bir şarj ekosistemi oluşturmaya ve daha iyi şarj deneyimi getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar süresince bize destek olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

- FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj, hizmet verilen şarj seanslarının sayısını artırarak, yeni bir şarj altyapısı oluşturmayı mümkün kılıyor.

Sıvı soğutmalı güç ünitesi ile 720 kilovat gibi yüksek bir güç çıkışı üretilebiliyor. Kabin, güç havuzu ve güç paylaşım matrisi sayesinde, yüksek hızda şarj gerçekleşiyor. AC/DC ve DC/DC modüllerinin ayrılması, güç ünitelerini DC ESS bağlantısı için daha erişilebilir hale getiriyor ve güç kapasitelerinden daha fazla yararlanılmasını sağlıyor. Ünite, 12 adede kadar çıkışı destekleyebiliyor ve 600 kilovata kadar çıkış gücü tek bir konektörle işlenebiliyor. DC veri yolu ile tamamen sıvı soğutmalı olarak geliştirilen mimari, geleneksel mimariye kıyasla üstün kalite, daha fazla esneklik ve gelişmiş bir şarj deneyimi sunuyor.

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, 500 amperlik gücüyle yüksek hızlı şarj deneyimine imza atıyor. yüzde 95,5 verimlilik ve son derece düşük arıza oranına sahip olan ürün ayrıca, tamamen sıvı soğutmalı teknolojisi sayesinde 60dB'nin altında çalışarak, gürültü bariyerini de ortadan kaldırıyor.



Ekonomi 3.11.2023 12:39:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı