HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan döviz kuru değerlendirmesi:

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan döviz kuru değerlendirmesi:

ADANA - HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Ümit ediyorum bu dövizin düşüşü kalıcı hale gelir. Hatta biraz daha düşer diye bir beklenti var. İnşallah o beklenti boşa çıkmaz." dedi.

Adana'da esnaf ziyaretinde bulunan Yapıcıoğlu, gazetecilere, son günlerde ülkenin tamamında ilgili ilgisiz herkesin gündem konularından birinin döviz olduğunu belirtti.

Döviz çıkarken şikayet edenlerin bir kısmının indiğinde de şikayet etmelerinin ibretlik olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, şunları söyledi:

"Şu anda döviz düşünce piyasa duruldu. İnşallah bundan sonra bir denge gelir. Artık mal üretenler daha rahat bir şekilde piyasaya mal vermeye başlarlar. Elinde parası olanların da şu anda tam olarak ne yapacakları konusunda kafaları net değil. Dövizin düşmesinden sonra kısmen psikolojik rahatlama oldu ama nereye gideceği hakkında sonu işaretleri var. Onlar da giderildikten sonra ben inanıyorum ki piyasa rahatlayacak, dengesini bulacaktır. Esnaf da bunu bekliyor. O denge oluşmadan insanlar elindeki parayı harcamaya pek yanaşmıyor. Ümit ediyorum bu dövizin düşüşü kalıcı hale gelir. Hatta biraz daha düşer diye bir beklenti var. İnşallah o beklenti boşa çıkmaz. "

Daha sonra kentteki bir otelde iş adamlarıyla bir araya gelen Yapıcıoğlu, yaptıkları il ziyaretlerinde toplumun farklı kesimleriyle buluştuklarını ve sorunları dinlediklerini söyledi.

İstişareye önem verdiklerini belirten Yapıcıoğlu, şöyle devam etti:

"Biz, hangi partinin mensubu olur veya hangi sivil toplum kuruluşunda çalışmalarını yürütüyor, memlekette hangi alanlarda hizmet ediyor ona bakmadan Allah'ın bizi kardeş ilan ettiği herkesle istişare yapacağız. En geniş halkada istişare yaptıktan sonra Rabbimizden bizi en doğruya ulaştırmasını temenni ederek, memleketimiz ve milletimiz için, İslam ümmeti için en doğru kararı alabilmek için Rabbimizden muvaffakiyet dileyeceğiz. Böylelikle gittiğimiz her yerde söyleyecek sözü olan insanlarımızla bir araya gelip onların fikirlerini öğreniyoruz."






Bölgeden 24.12.2021 21:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalyaspor iç sahada puan kaybetmek istemiyor

2

Hatay'da düştükleri su dolu inşaat temelinde boğulan iki kardeşin cenazeleri defnedildi

3

TSKB ve İş Bankası'ndan yerli teknoloji üretimine destek

4

Yaptıkları mobil simülasyon oyunuyla Antalya'yı tanıtıyorlar

5

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör, AA'nın Yılın Kareleri oylamasına katıldı

6

Dorçe, prefabrik çelik yapı teknolojileriyle 64 ülkeye ulaştı

7

ÖRAV "Çözüm Kampı" düzenledi

8

Adana'da sahte kimliklerle kredi kullanan şebekeye yönelik operasyonda 12 zanlı tutuklandı

9

Ailesinin Özgecan Aslan'a olan özlemi 11 yıldır dinmiyor

10

Hatay'da görevli kaymakamlar AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı