Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Antalya’nın Serik ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu kişi ve ailesini kuşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı, kaçan şüpheli Alanya ilçesinde yakalandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden husumet yaşayan E.Ç., Tahir Feyyaz Bozoğlan’nın oturduğu villaya geldi. Burada ikili aralarında tartışma yaşadı. E.Ç. site girişinde Tahir Feyyaz Bozoğlan ve yanındaki eşi ve akrabalarına kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda Tahir Feyyaz Bozoğlan olay yerinde hayatını kaybederken, eşi H.B. (41), Osman B. (45), Sedat B. (61) ve Yılmaz K. (50) yaralandı. İhbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaçan şüpheli E.Ç.’nin yaralı şekilde, Alanya ilçesinde polis noktası yakınında tabancayla başına ateş etmek isterken ekipler tarafından yakalandığı öğrenilirken, hastanede tedavi altına alındı.


Yurt Dünya 9.02.2023 22:14:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: