Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

Antalya’nın Serik ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu kişi ve ailesini kuşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı, kaçan şüpheli Alanya ilçesinde yakalandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden husumet yaşayan E.Ç., Tahir Feyyaz Bozoğlan’nın oturduğu villaya geldi. Burada ikili aralarında tartışma yaşadı. E.Ç. site girişinde Tahir Feyyaz Bozoğlan ve yanındaki eşi ve akrabalarına kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda Tahir Feyyaz Bozoğlan olay yerinde hayatını kaybederken, eşi H.B. (41), Osman B. (45), Sedat B. (61) ve Yılmaz K. (50) yaralandı. İhbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaçan şüpheli E.Ç.’nin yaralı şekilde, Alanya ilçesinde polis noktası yakınında tabancayla başına ateş etmek isterken ekipler tarafından yakalandığı öğrenilirken, hastanede tedavi altına alındı.


Yurt Dünya 9.02.2023 22:14:48 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi