Husumetlisini börekçide yakalayıp kulağını kesti

Husumetlisini börekçide yakalayıp kulağını kesti

Husumetlisini börekçide yakalayıp kulağını kesti

Esenyurt’ta bir şahsın kafede börek yediği esnada arkasından yaklaşan husumetlisi tarafından kulağı kesildi. Olay anı kameraya yansırken, kulağı kesilen kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Turan K. isimli şahıs Esenyurt’ta bir börekçide oturduğu sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Börek yiyen Turan K.’nın arkasından yaklaşan şüpheli, cebinden çıkardığı bıçakla iTuran K.’nın kulağını kesti. Saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşırken, Turan K. büyük bir acıyla yerinden sıçradı. Olay sonrası polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Turan K. hastaneye kaldırılırken, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay anını anlatan esnaf Berat Yorulmaz, “Biz burada esnafız. Bir müşteri mekanın sahibiyle birlikte oturuyorlardı. Hasmıymış galiba, öyle duyduk. Geldi adamın kulağını kesti gitti” dedi.


Yurt Dünya 29.05.2022 12:53:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Kepez'de turizmde iş verenlerle iş arayanlar buluştu

2

Quick Sigorta başarılı acentelerini Belgrad seyahatiyle ödüllendirecek

3

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede

4

Hatay'da çocuklar için hayata geçirilen projenin tanıtımı yapıldı

5

Mersin'de kalp krizinden ölen eski futbolcu Hakan Turgut'un cenazesi defnedildi

6

WAT Mobilite & Wat Motor'da üst düzey atama

7

ALS'de erken farkındalık yaşam kalitesini artırıyor

8

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası, Antalya'da başladı

9

Antalya'da Orman Haftası kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu

10

Antalya'da turizmde kültürel mirasın korunması ve sürdürülebilir gelecek konuşuldu