Huzurevlerindeki yaşlılar Vodafone ile sevdiklerine kavuşuyor

Huzurevlerindeki yaşlılar Vodafone ile sevdiklerine kavuşuyor

Huzurevlerindeki yaşlılar Vodafone ile sevdiklerine kavuşuyor

ISTANBUL (AA) - Vodafone, Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi himayesinde hayata geçirdigi proje kapsaminda, ülke genelinde 152 huzurevine toplam 400 tablet ve hat bagisliyor.

Vodafone'dan yapilan açiklamaya göre, sirket, toplumun her kesimini kapsama ve hiç kimseyi geride birakmama hedefiyle hayata geçirdigi sosyal projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi himayesinde hayata geçirilen proje kapsaminda Vodafone, ülke genelinde 152 huzurevine toplam 400 tablet ve hat bagisliyor. Her bir tablete 12 ay boyunca aylik 30 GB ücretsiz internet de tanimlayan Vodafone, böylece salgin nedeniyle sevdiklerinden uzak kalan yaslilarin ziyaretsiz dönemde aileleriyle bu tabletler üzerinden görüserek hasret gidermelerine yardimci oluyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Engelli ve Yasli Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç, kuruluslarimizda dijital ziyaret dönemini baslattiklarini belirterek, "Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yüz yüze görüsme imkanindan mahrum kalan, sevdiklerini ve yakinlarini özleyen sakinlerimizin hasretlerini ve özlemlerini gidermek için dijital ziyaret hazirliklari yaptik. Yaslilarimizi sevdikleriyle bulusturuyoruz. Huzurevlerimiz bünyesindeki mevcut iletisim kaynaklarina ilaveten Vodafone ile yürüttügümüz bu proje ile de sevdikleri ve yakinlari ile dijital ziyaretlesme yapamayan yaslimizin kalmamasini hedefliyoruz. Bu anlamli günlerde yaslilarimizin sevdikleri ile bulusmalarina bu proje ile katki saglayan Vodafone’a tesekkür ederiz.” ifadelerini kullandi.


- "Huzurevlerine tablet ve internet bagisliyoruz"


Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Engin Aksoy ise salginla mücadelede herkese önemli görevler düstügüne dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

“Toplum olarak birlikte hareket etmemiz, her zamankinden daha fazla dayanisma içinde olmamiz, empati kurmamiz, birbirimize yardim etmemiz ve destek vermemiz gereken bir dönemdeyiz. Bu dönemde, risk grubunda bulunan yaslilarimizin hepimizden çok iletisim kurmaya ihtiyaci oldugunu düsünüyoruz. Özellikle huzurevlerinde yasayan yaslilarimiz ziyaretlerin yapilamamasi nedeniyle sevdiklerinden uzak kalmis durumda. Vodafone olarak, amaç odakli bir sirket olma hedefimiz dogrultusunda yaslilarimizi da kapsiyor ve teknolojinin gücünü kullanarak onlari sevdikleriyle uzaktan da olsa bulusturmak istiyoruz. Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi'nin himayesinde hayata geçirdigimiz projeyle huzurevlerine tablet ve internet bagisliyoruz. Bu zor dönemde yaslilarimizin sevdikleriyle uzaktan da olsa hasret gidermesine vesile olmak, en büyük mutlulugumuz.”

- Ücretsiz SIM kart teslimati

Verilen bilgiye göre, Vodafone, salgin nedeniyle sokaga çikma yasagi bulunan 65 yas üstü müsterilerinin hayatini kolaylastirmak için farkli hizmetler de sunuyor. Herhangi bir sebeple SIM kartini kaybeden ya da SIM karti arizalanan 65 yas üstü müsterilerine ücretsiz SIM kart teslimati yapan Vodafone, bu müsterilerinin ayagina giderek, arizali telefonun evden alinmasi ve tamir edilerek tekrar eve birakilmasi, tamir süresince yedek telefon temini, ultraviyole isinla telefon temizleme hizmetleri de sunuyor.



Politika 11.06.2020 14:50:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

2

CHP İl Başkanı Tanburoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu:

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

5

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

6

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

7

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti:

8

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

9

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

10

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması