Hyundai Assan geleceğin teknisyenlerine destek oluyor

Hyundai Assan geleceğin teknisyenlerine destek oluyor

Hyundai Assan geleceğin teknisyenlerine destek oluyor

İSTANBUL - Hyundai Assan, yetkili servislerindeki deneyimli ve uzman personel ile birlikte teşhis kalitesini ve aynı zamanda müşteri memnuniyetini artırmak için eğitime destek olmaya devam ediyor.

Şirket açıklamasına göre, ilk etapta İstanbul Küçükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Hyundai Sınıfı" açarak eğitime katkıda bulunan Hyundai Assan, okula 2 adet otomobil, motorlar ve gerekli teknik ekipmanları bağışladı.

Teknik lise öğrencileri ve öğretmenler, bu ekipmanları sadece öğrenme amaçlı kullanacak ve gelecekte sektörün daha deneyimli uzmanlarla servis hizmeti vermesi için girişimde bulunacak.

Hyundai Assan ayrıca, öğrencilere yönelik bayilerde bir staj programı da sunuyor. Mezun olan öğrenciler, Hyundai Assan Yetkili Servisleri'nde sertifikalı teknisyen olarak istihdam edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hyundai Assan Başkan ve Üst Yöneticisi (CEO) Sangsu Kim, Hyundai Assan'ın 25 yılı aşkın süredir Türkiye'de binlerce kişiye istihdam olanağı sağlayarak ve ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmaya devam ettiğini belirtti.

Hyundai olarak, her yıl lise ve üniversite öğrencilerine burs sağladıklarını, eğitim araç ve gereçlerini bağışladıklarını aktaran Kim, "Mükemmel bir insan kaynağı yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca, Malatya bölgesinde anaokulu ve ilköğretim okullarının kurulmasına destek olmak için Eğitim Vakfı ile birlikte çalışıyoruz. Türkiye ile Kore arasındaki dostane ilişkinin bir parçası ve aynı zamanda bizler için büyük bir mutluluk kaynağı olan bu modern teknoloji eğitim merkezinin tüm öğrencilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Hyundai Assan, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesindeki teknik okullara ve eğitime destek olarak katkıda bulunmaya devam edecek.



Ekonomi 5.10.2023 11:24:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

2

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

3

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

4

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

5

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

6

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

7

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

8

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

9

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

10

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı