"İDLİB'TEKİ KALLEŞ SALDIRIYI KINIYORUZ"

Osmaniye’yi Uluslar arası Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Çolpan önceki gün Suriye’nin İdlib kentinde Mehmetçiklerimize Suriye rejim güçlerinin düzenlediği alçak hava saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Başkan Bahri Çolpan yaptığı açıklamada, ülkemize yapılan her türlü saldırıda, ülkelerinin yanında olduklarını ifade ederek,” Korkak, alçak, katil ve terorist Suriye Devlet Başkanı Esad, hava saldırısında 33 mehmetçiğimizi şehit etmiştir.Gözü dönmüş, alçak Esad kana bir türlü doymamaktadır.Hem kendi insanını, hem de vatanına gelecek saldırıları önlemek için Suriye’de olan askerlerimizi şehit etmektedir. Bu tür alçak saldırılar karşısında, ülkemiz hiçbir zaman için yalnız değildir ve kanımızın son damlasına kadar Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız. Ayrıca lafla değil her zaman postalımızı giyip, tüfeğimizi alıp cephede çarpışmaya da hazır olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz. Türk milleti savaşçı millettir.Ülkemizin güvenliği için koşulsuz her türlü göreve hazır olduğumuzun bilmesini istiyoruz”dedi.

Başkan Çolpan, Suriye rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda Türkiye’nin teröre en çok şehit veren Osmaniye vilayetinin 2 evladını şehit verdiğini sözlerine ekledi.         

 



Osmaniye 28.02.2020 13:50:00 0
Anahtar Kelimeler: "İDLİB' KALLEŞ SALDIRIYI KINIYORUZ"

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği