İftar davetine gitmişti, dışarıya çıktığında şaşkına döndü

İftar davetine gitmişti, dışarıya çıktığında şaşkına döndü

İftar davetine gitmişti, dışarıya çıktığında şaşkına döndü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde hafif ticari araç, park halindeki 2 otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken araçlar kullanılamaz hale geldi. Akrabasına iftar yemeğine giden hasarlı aracın sürücüsü, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.
Kaza, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Arapçeşme Mahallesi Şehit Mülazım Karatay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü olduğu iddia edilen M.A. idaresindeki 41 AJF 508 plaka hafif ticari araç, park halinde olan 41 ADV 038 ve 34 KD 6855 plakalı otomobillere çarptı. O esnada iftar yapan araç sahipleri kazanın sesiyle dışarıya fırladı. Otomobillerini o halde gören araç sakinleri ne yapacağını şaşırdı. Kazada yaralanan olmazken araçlar kullanılamaz hale geldi.
Akrabasına iftar yapmaya gelen ve aracı hasar gören aracı hasar gören Hüseyin Nuri Açıkgöz, "Evde iftar yaptığımız esnada gürültü sesine dışarıya çıktık. 2 otomobile birden vurmuşlar. Kaza yapan sürücünün ehliyeti yok, kendi aracı da değil. Kimlik dahi polise veremedi" dedi.


18.04.2023 23:57:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifk'de LGS'ye yönelik "Öğretmen Çalıştayı" başladı

2

Türk cerrahlar kalp damar alanındaki tecrübelerini eğitimlerle yurt dışına da taşıdı

3

Hatay'da otogarda bulunan 100 kilogram bozulmuş kabak tatlısı imha edildi

4

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesiyle ilgili davaya devam edildi

5

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilgil AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Vodafone Türkiye 2025-26 mali yılı 3'üncü çeyrek sonuçlarını açıkladı

8

ATÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Eriş, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Osmaniye merkezli 6 ilde “yapay zekâlı yatırım” dolandırıcılığı operasyonu: 5 tutuklu