İftar sonrası gençlere misafir oldular

İftar sonrası gençlere misafir oldular

İftar sonrası gençlere misafir oldular

DÜZCE – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, iftar sonrasında gençlerle bir araya geldiler, gençleri partiye üye yaptılar.
Belediye Başkanı Faruk Özlü, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile iftar ve iftar sonrası programlara katılıyorlar. Sancaklar Mahallesinde, gençlerle bir araya gelen Başkan Özlü, “Teşkilatımızın genç üyeleriyle iftar sonrası hasbihal ettik. AK Parti’mizin çatısı altında siyaset bilgisini geliştirmek için Gençlik Kolları’mıza yeni üye olan kardeşlerimizi de bu vesile ile tebrik ettik. Sizler bizim gücümüz, ülkemizin güzel yarınlarının mimarlarısınız” dedi, ardından partiye üye kayıtlarını yaptı.
İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’da “Sancaklar Mahallesi’ni ziyaret ederek, genç kardeşlerimizi AK Parti ailemize dahil etti. Ailemize hoş geldiniz” dedi.


Politika 5.04.2023 10:40:16 0

İlginizi Çekebilir

1

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

2

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

3

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

4

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

5

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

6

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

7

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

8

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi

9

BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro

10

Akdeniz ilçesindeki parklar temizleniyor