Iğdır’da çiçek açan şeftali bahçelerinde görsel şölen

Iğdır’da çiçek açan şeftali bahçelerinde görsel şölen

Iğdır’da çiçek açan şeftali bahçelerinde görsel şölen

"Doğunun Çukurova’sı" Iğdır’da çiçek açan şeftali ağaçları görsel şölen sunarken, bahçeler fotoğraf çektirmek isteyenlerin de uğrak yeri oluyor.
Birçok sebze ve meyvenin yetiştiği Iğdır’da yılda 4 ile 5 bin ton şeftali üretimi yapılıyor. Şeftali üretimin önemli yerlerinden olan Çalpala köyünde çiçek açan ağaçlar görsel şölen oluşturuyor. Şeftali bahçeleri fotoğraf çektirmek isteyenlerin de uğrak yeri oluyor.
Şeftali bahçelerinin çiçek açması ile ortaya güzel bir manzara çıktığı için fotoğraf çektirmeye geldiklerini belirten Gülbahar Aksoy, “Ben bu köye gelin geldim. Bulunduğumuz yer Iğdır’ın Çalpala köyü. Şeftalisi ile meşhur bir köyümüzdür. Baharın verdiği semboller ile çiçekleri çok ilgimizi çekti. Bizler de buraya fotoğraf çektirmeye geldik. Memleketimin güzel insanlarını da buraya fotoğraf çektirmek için bekliyorum. Ne yazık ki bu çiçeklenme bir hafta sürüyor. Fotoğraf çektirmek için çok hızlı davranmalısınız” dedi.


Yurt Dünya 8.04.2023 10:34:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı