Iğdır’da pitbull cinsi köpek ile hırsızlık

Iğdır’da pitbull cinsi köpek ile hırsızlık

Iğdır’da pitbull cinsi köpek ile hırsızlık

Iğdır’da bir kişi, yanında getirdiği pitbull cinsi köpek ile bisiklet çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Iğdır’da son günlerde artan bisiklet ve motosiklet hırsızlığına her gün yenileri ekleniyor. Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleşen hırsızlık ise herkesi hayrete düşürdü. Gece 03.40 sıralarında bir kişi, yanındaki pitbull cinsi köpeği ile bahçeli evin içinde bulunan bisikleti çaldıktan sonra bisiklete binerek köpeği ile gözlerden kayboldu. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından kayıt atına alındı.
Sabah kalktığında bisikletini evinin önünde bulamayan Hasan Sinci, güvenlik kamerasını izlediğinde bisikletinin çalındığını anladı. Sinci, durumu hemen polise bildirdi. Güvenlik güçleri, güvenlik kamerasından hırsızın peşine düşerken, Sinci ise hırsızların yakalandığını ama daha sonra tekrar serbest bırakıldığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

"Iğdır’da sürekli bisikletler çalınıyor"
Hırsızlık mağduru Sinci, “Gece saat 03.40 sıralarında, hırsızlar yani hırsız diyelim, bizim kapıya gelip gece saat 3.40 arası bizim bisikleti çaldı. Kamera olduğu halde, yani görüyorsunuz evin her tarafı kamera olduğu halde gelip çalmış. Yani yetkililer artık bu işe bir el atsın. Görüntüsü olduğu halde bisikletlerimizi çalıyor, bu durum da bizi çok rahatsız ediyor. Yani o anda benim eşim veya çocuğum dışarıya çıksa pitbull cinsi köpeği üzerine salacak, bu bisikleti yine alıp gidecekler. Yani tedbirli geliyorlar, biz bundan rahatsızız. Yetkililer bunları tutup tekrardan bırakıyor, bırakılmamasını istiyoruz. Sizden ricamız yetkili kim ise bu işe bir el atsın. Bu iş bu kadar uzun sürüyor çünkü Iğdır’da sürekli bisikletler çalınıyor. Bundan biz çok ama çok rahatsızız. Burada maddeye düşenler madde için her şeyi yapıyorlar. Biz bunu biliyoruz, bunun bilincindeyiz. Sadece bisiklet değil, artık ayakkabıları çalıyorlar, elbiseleri çalıyorlar yani önlerine ne gelse gelip götürüyorlar. Evlerimizde huzurlu değiliz” dedi.


Yurt Dünya 12.10.2022 12:24:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

2

Antalyalı gazeteciler, Nürnberg'de Türk toplumu temsilcileriyle buluştu

3

Kamyonete tutunup patenle ilerlemeye çalışırken otomobilin altında kalan çocuk öldü

4

Hataylı depremzede öğrenciler, Bolu'da konser verdi

5

Mersin'de uçuruma devrilen iş makinesinin operatörü öldü

6

Adana'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

7

Hatay'da depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi

8

Mersin'de Gazze için yardım kampanyası başlatıldı

9

Mersin'de asayiş uygulaması yapıldı

10

Hatay'da karantinaya alınan 2 mahallede kuduz aşısı çalışmaları başlatıldı