İGM Eylül ayı toplantıları sürüyor

İGM Eylül ayı toplantıları sürüyor

İGM Eylül ayı toplantıları sürüyor

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarında komisyondan gelen raporlar görüşüldü.
Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Eylül ayı 3. birleşiminde komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda ayrıca İl Özel İdaresinin iş ve işlemlerinin yoğunluğu nedeniyle tam zamanlı sözleşmeli personel olarak 2 inşaat mühendisi, 1 makine mühendisi. 1 adet elektrik mühendisinin tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılması ve net ücretin belirlenmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülerek 8 bin 900 TL ile 2022 yılı KPSS’nin yapılmasının ardından ilana çıkılmasına karar verildi.
Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nak. San. Tic. AŞ. sermaye artırımına gidilerek. İl Özel İdaresi ilgili şirketteki mevcut hisse miktarı olan binde 13 payına karşılık gelen rüçhan hakkının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki komisyon raporları görüşüldü. Komisyon tarafından sermaye artırımının uygun görülmemesi hususundaki rapor oy birliği ile kabul edildi.


Güncel 7.09.2022 16:55:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı