İHA muhabirinin o fotoğrafına kayıtsız kalınmadı

İHA muhabirinin o fotoğrafına kayıtsız kalınmadı

İHA muhabirinin o fotoğrafına kayıtsız kalınmadı

Zonguldak’ta meydana gelen sel felaketinde mahsur kalan küçük kızı taşıyan polis memuru, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş tarafından ödüllendirildi. İHA Muhabiri Onur Altındağ’ın objektifine yansıyan o fotoğraf ise hafızalara kazındı.

Geçen Haziran ayında kuvvetli yağışların sele dönüştüğü Gökçebey ilçesinde 30 hane sular altında kaldı. Arama kurtarma çalışmalarının gerçekleştirildiği o anlar gazeteciler tarafından da yakından takip edildi. Bir metreyi bulan sel sularında AFAD’a ait botlarla kurtarılan vatandaşlar güvenli bölgeye taşındı. Sel suları nedeniyle bir binanın ikinci katında mahsur kalan küçük kız, Gökçebey Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi Adem Yayar tarafından kurtarıldı.

Trafik polisi, sel sularının arasına girerek küçük kızı kucağına alıp güvenli bölgeye taşıdı. İhlas Haber Ajansı muhabiri Onur Altındağ ise o anları fotoğraf karesiyle haberine taşıdı. O fotoğrafa kayıtsız kalınmadı. İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, sel afetinde fedakarca görev yapan polis memuru Adem Yayar’a teşekkür belgesi ve hediye takdim etti. Fotoğraf karesini de çerçeveleterek hatıra olarak saklaması için takdim etti.


Güncel 6.07.2022 20:11:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü