İhtiyaç sahiplerine sınırsız ekmek

İhtiyaç sahiplerine sınırsız ekmek

İhtiyaç sahiplerine sınırsız ekmek

Kahramanmaraş’ta 17 günlük tam kapanma süreci kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar, halk ekmek fabrikasında üretilen ekmekleri satış yerlerinden ücretsiz alabilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fabrikası ramazan ayı nedeniyle mesaisini sürdürüyor. Ekmek fabrikasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hali hazırda günlük 5 bin ekmeğin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını ifade etti.
Ekmeğe ihtiyacı olan vatandaşların ramazan ayı boyunca mahalle muhtarları ile iletişime geçerek ücretsiz olarak alabileceklerini ifade eden Başkan Güngör, “İhtiyaç sahibi ailelerimiz 17 günlük kapanma süreci ile ilgili vatandaşlarımız bizim ekmek büfelerinden ücretsiz olarak ekmek elde edebilirler. Bunları da muhtarlar aracılığı ile koordine ediyoruz. Biz bu konuda herhangi bir sınırlama koymadık, ne kadar ihtiyaç varsa 17 gün içinde o kadar destek vereceğiz. Muhtarlarımıza müracaat ettiklerinde benim ihtiyacım var diyen herkese ayrım yapmaksızın ve herhangi bir belge istemeksizin ücretsiz ekmeği vereceğiz. Çünkü ekmek ihtiyacı olan insanlarda başka bir şey aranmaz. 17 gün süre zarfında hedefimiz 50 bin ekmek ama ihtiyacın artması halinde 100 bine de çıkabilir. Belediyemiz bütün birimleriyle planlama çerçevesinde el birliği ile çalışıyoruz. Çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 30.04.2021 13:53:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: