İhtiyaç Kredisi: Tatil, Eğitim, Sağlık ve Diğer Amaçlar için Çözümler

İhtiyaç Kredisi: Tatil, Eğitim, Sağlık ve Diğer Amaçlar için Çözümler

Yıl boyunca gelir gider dengesini mükemmel bir şekilde korumak oldukça zordur. Hemen herkes yılın çeşitli dönemlerinde bu dengeyi kaybedebilir ve nakit ihtiyacı duyabilir. Bu gibi durumlarda ise en pratik çözümün ihtiyaç kredisi olduğu artık biliniyor. Peki, tüketici kredisi adıyla da bilinen ihtiyaç kredisi hangi amaçlarla kullanılabilir? İşte yanıtlar… 

Eğitim Giderleri 

Özellikle okulların açıldığı dönemlerde ailelerin kırtasiye masrafları ciddi boyutlara ulaşabiliyor. Yapılan alışverişler kredi kartı ile ödense de kredi kartının ödeme zamanı geldiğinde aileler zorlanabiliyor. İşte bu noktada ihtiyaç kredisi kullanımı ile kart borcunun ödenmesi tercih edilen bir yöntemdir. Bununla birlikte çocukların ekstra ders almaları gerektiğinde ya da eğitim için yurt dışına çıkmaları gerektiğinde de belirli bir bütçe ayırmak gerekir. Bu bütçe halihazırda yoksa devreye hemen ihtiyaç kredisi giriyor. Eğitim masraflarının tamamının dahi tüketici kredisiyle karşılanması mümkündür. 

Tatil 

Yıl boyunca çalıştınız, yoruldunuz ve iyi bir tatili hak ettiniz. Ancak tatile çıkacak bir bütçeniz yok. Bankaya başvurarak siz de ihtiyaç kredisi kullanabilir ve hayal ettiğiniz tatili yaşayabilirsiniz. Bu krediden faydalanmak için sadece tatile çıkmak istemeniz de yeterli oluyor. Hatta son yıllarda tatil yapmak için tüketici kredisine başvuranların sayısının bir hayli arttığını da eklemek gerekir. Yurt dışına çıkmak istediğiniz zamanlarda da masraflarınız için hazır bir bütçeye ihtiyacınız olduğunda rotanızı hemen uygun faiz oranları sunan bankaya çevirebilir ve ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Sağlık 

Elbette en önemli husus sağlıktır ve sağlık harcamalarınızı karşılamak için tüketici kredisi imkanından rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Kimi zaman özel hastanede sağlık hizmeti almak kimi zaman da ameliyat ve sonrasında masraflarınızın karşılanması için tüketici kredisi başvurusu yapabileceğinizi hatırlatalım. Sağlık harcamalarınızı karşılamak için acil nakit ihtiyacınız doğduğunda hiç tereddüt etmeden tüketici kredisi seçeneklerine ve faiz oranlarına göz atmaya başlayın. En uygun faiz oranını sunan bankayı seçin ve başvurunuzu dakikalar içerisinde tamamlayın. 

Beyaz Eşya ve Teknolojik Cihaz Alışverişi 

Yukarıda sıraladığımız hususların yanı sıra evinize ya da ofisinize yeni bir beyaz eşya almanız gerektiğinde tüketici kredisi kullanabilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir teknolojik cihaza ihtiyacınız olduğunda da tercihinizi ihtiyaç kredisi yönünde kullanabileceğinizi unutmayın. Teknolojik cihaz alışverişi de bu krediden faydalanmak için gayet geçerli bir nedendir. Beyaz eşyalar ya da teknolojik cihazlar arasından gönül rahatlığı ile tercihte bulunabilmek için bütçe konusunda bir endişe yaşamıyor olmanız gerekir. Bunun yolu da ihtiyaç kredisinden geçiyor diyebiliriz. İhtiyaç kredisi 36 aya kadar uzayabilen geniş bir vade seçeneği imkânı sunuyor. Kullandığınız kredinin geri ödemesini zorlanmadan yapabilmek için 36 ay vade seçeneğini tercih edebilirsiniz. 

Taşınma 

Her ne kadar çok fazla masraflı değil gibi görünse de aslında taşınmak ciddi bir bütçe gerektiriyor. Nakliye masraflarından tadilat ve tamirata kadar pek çok açıdan önemli giderleriniz olabilir. Ev ya da ofisinizi taşımak istediğinizde hesapta olmayan bazı sürpriz masraflarla da karşılaşabilirsiniz. İşte bu nedenle belirli bir nakit paraya sahip olmanız gerekir. Eğer taşınmak için bütçe ayıramıyorsanız rotanızı doğrudan ihtiyaç kredisi sunan bir bankaya çevirin. Sizlere önerimiz ise Enpara.com adresini seçmeniz olacak. Çünkü dosya masrafı kesintisi uygulanmıyor. Bu sayede dosya masrafsız kredi kullanma fırsatını kaçırmamış olursunuz. 

Bu arada Enpara.com internet sitesinde kredi faiz hesaplama aracı da yer alıyor. Bu hazır hesaplama aracını kullanarak aylık taksit tutarlarınızın ne kadar olacağını görebilirsiniz. Bankadan ne kadar ihtiyaç kredisi kullanırsanız ve kaç ay vade ile geri ödemenizi yaparsanız faiz oranlarının kaç olacağı sorusunun yanıtını da görme fırsatınız olacaktır. Bir anlamda kredinizin geri ödeme planının tamamen size uygun bir şekilde olması için önce kredi hesaplama aracını kullanmanızı öneririz. En uygun faiz oranları eşliğinde ihtiyacınızı karşılamak için ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız sizin de önceliğiniz Enpara.com olmalı! 



Yurt Dünya 20.09.2024 17:11:00 0

İlginizi Çekebilir

1

31. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, "Tosca" operası ile sona erdi

2

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali başladı

3

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Onur Ödülleri" törenle verildi

4

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

5

Mersin'deki trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

6

OKÜ "60+ Tazelenme Üniversitesi" akademik yılı törenle başladı

7

Antalya'da yaşayan Rus vatandaşı Müslüman oldu

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Hatay'da konuştu: (2)

9

Türkiye 60 milyon turist hedefine adım adım ilerliyor

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Hatay'da konuştu: (1)