İki yıl boyunca ortaya çıkardıkları çalışmaları sergilediler

İki yıl boyunca ortaya çıkardıkları çalışmaları sergilediler

İki yıl boyunca ortaya çıkardıkları çalışmaları sergilediler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) Resim, Seramik ve Cam Bölümleri öğrencilerinin çalışmalarından oluşan ‘Desen Atölyesi Seçkisi’ izleyiciyle buluştu.
Şeyh Edebali Üniversitesi Resim, Seramik ve Cam Bölümü öğrencileri geçtiğimiz 2 yıl boyunca, uzaktan eğitim süreci de dahil olmak üzere desen dersleri kapsamında ortaya çıkardıkları çalışmaları sergiledi. Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul ve Prof. Dr. Mustafa Koyun, GSTF Dekanı Prof. Kadir Sevim ve Genel Sekter Doç. Dr. Cenk Karakurt sergiyi ziyaret ederek yapılan eserleri beğeniyle izledi. Sergide yer alan seçkiyi inceleyen Rektör Beydemir, ortaya çıkan nitelikli çalışmaların kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.
Öte yandan, GSTF Seramik ve Cam Bölümü Sergi Salonu’nda bulunan sergi 25 Mart 2022 tarihine kadar gezilebileceği bilgisi verildi.


Güncel 3.03.2022 10:15:25 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı