İl Milli Eğitim Müdürü Yücel: “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar yatırım yapsak azdır”

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel: “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar yatırım yapsak azdır”

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel: “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar yatırım yapsak azdır”

Son yıllarda inşaatı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eğitim öğretimde oldukça rahatladıklarını belirten Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, "Bizler de üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar emek versek, ne kadar yatırım yapsak azdır” dedi.
Bingöl Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Genç ilçesinde hayırseverler tarafından yapımı devam eden anaokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilisinden inşaat hakkında bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, “Son yıllarda ilçede inşaatı tamamlanan ve devam eden okullar sayesinde eğitim öğretimde oldukça rahatladık. Yeni açılacak olan okullarımız sayesinde eğitim kalitemizin iyice yükseleceğine inanıyorum. Bizler de üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar emek versek, ne kadar yatırım yapsak azdır. Bizler çok iyi biliyoruz ki ülkemiz iyi yetişmiş, kişilikli ve vizyon sahibi inançlı insanlarla büyüyecek ve güçlenecektir” dedi.


Güncel 2.06.2022 12:33:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

2

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

3

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

4

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

5

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

9

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular