‘İlçelerimizi gezip, görüp, tanıyalım’ gezisi

‘İlçelerimizi gezip, görüp, tanıyalım’ gezisi

‘İlçelerimizi gezip, görüp, tanıyalım’ gezisi

Eskişehir Eğitim ve Öğrenimi Destekleme Derneği üyeleri, ‘İlçelerimizi gezip, görüp, tanıyalım’ projeleri çerçevesinde Seyitgazi ve Han ilçelerine tarihi gezi düzenlediler.
Dernek üyeleri; Seyitgazi ve Han ilçelerine giderek tarihi yerleri gezdiler ve tarihi yerler hakkında bilgi sahibi oldular. Dernek Başkanı Ayten Tomsuk, tarihi gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘‘Eskişehir’in ilçelerini, buralarda bulunan tarihi yerleri, dernek üyelerimizle geziyor ve bilgi sahibi oluyoruz. Önce Eskişehir’in ilçelerinden Han’a gittik, gezdiğimiz tarihi yerler Akhisar Kalesi, Hüsrev Paşa Camii, Han Yeraltı Şehri ve çevresi, Midas Anıtı’nı gezdik ve bilgi sahibi olduk’’ dedi.
Akabinde Seyitgazi ilçesine gittik. Seyit Battal Gazi Külliyesi ve Türbesi, Üryan Baba Türbesi, Dağlık Frigya Asmainler Saklı Vadi, Gerdekkaya Mezar Anıtı, Seyircek Kale, Dağlık Frigya Zahran Vadisi, Selçuklu Hamamı, Fethiye İnlerönü Örenyeri, Melik Gazi Türbesi, Dağlık Frigya Kümbet Vadisi, Dağlık Frigya Yapıldak Vadisi’ni üyelerimizle tarihi yerleri beraber gezdik ve bilgi sahibi olduk’’ dedi.


Güncel 7.11.2022 13:56:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

2

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

3

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

4

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

5

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

6

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

7

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası

8

Antalya'da dayısı tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi defnedildi

9

Antalya'da tırın çarptığı Karayolları işçisi öldü

10

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu 8. Isparta Kitap Fuarı'nda konuştu: