İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İletişimcilere moral ve motivasyon aşılandı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Malatya’nın Darende ilçesine gezi düzenlendi. İletişim öğrencilerine, moral ve motivasyon aşılamayı amaçlayan gezide öğrenciler Darende ilçesini beğendi.
İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi ve İNÜHABER Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Doç. Dr. Fatma Nisan’ın koordinatörlüğünde, İNÜHABER Merkezi’nde görev alan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte önce Günpınar Şelalesi gezildi. Daha sonra piknik etkinliğinde buluşan öğrenciler, Darende’de Somuncu Baba Külliyesi’ni gezdi.
Geziyle ilgili değerlendirmede bulunan Doç. Dr. Fatma Nisan, “İNÜHABER Merkezi yılın 12 ayı boyunca faaliyet göstermekte ve Üniversitemizde gerçekleşen etkinliklerin duyurulması hususunda önemli görevler üstlenmektedir. Bu anlamda İNÜHABER Merkezi sadece öğrencilerimizin uygulama alanı değil aynı zamanda İnönü Üniversitesinin dışarıya açılan yüzü konumundadır. Özellikle eğitim ve öğretim dönemi boyunca İNÜHABER Merkezi’nde yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimize bu gezi etkinliğiyle moral ve motivasyon aşılamayı amaçladık” ifadelerini kullandı.


Güncel 17.06.2022 09:19:46 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu